tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Φίλοι του Τριποτάμου και Δήμαρχος Βέροιας έκαναν αυτοψία στο ποτάμι

Στη συνέχεια συνάντησης του ΔΣ του συλλόγου Φιλων του Τριποτάμου με τον Δήμαρχο Βέροιας στο γραφείο του την περασμένη Τετάρτη, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (Σάββατο 10 Ιουνίου) περίπατος στην όχθη του ποταμού, με σκοπό να γίνουν από κοινού επιτόπιες παρατηρήσεις.

Επισημάνθηκαν θέματα σχετικά με τον φωτισμό της όχθης, τον ευπρεπισμό της περιοχής, την απόκρυψη και παραλλαγή των σωλήνων και φρεατίων του δικτύου αποχέτευσης σε αρμονία με το φυσικό περιβάλλον, τη συντήρηση και αποκατάσταση επικίνδυνων σημείων κλπ.

"Είναι οι πρώτες ενέργειες που πρέπει να γίνουν άμεσα. Μακροπρόθεσμος στόχος η χάραξη ενός ασφαλούς μονοπατιού πεζοπορίας από τη γέφυρα του Σταυρού έως την θέση Φλαμουριές" αναφερει η αναμκινωση του Συλλογου.

Η ανταπόκριση του Δημάρχου ήταν θετική. Τον συνόδευε ο προϊστάμενος καθαριότητας του Δήμου Ιορδάνης Κυριμκιρίδης. Από τον σύλλογο μπαρευρέθηκαν: ο πρόεδρος Πάρης Παπακανάκης, ο υπεύθυνος δράσεων Νίκος Κελεπούρης και οι υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων Αναστασία Γρηγοριάδου και Γιώργος Κάκαρης.

"Όραμα μας ο Τριπόταμος να ξαναγίνει μέρος της ζωής των συμπολιτών μας! Μόνο καλό μπορεί να προσφέρει! Η επαφή με τη φύση είναι ψυχοθεραπεία! Πόσο μάλλον όταν η φύση είναι μέσα στην πόλη" καταληγει η ανακοινωση του συλλόγου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69