tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Βέροιας

Τακτική συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει η Δημοτική Επιτροπή του δήμου Βέροιας την Τρίτη 28/05/2024 και ώρα 10:00, με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Έγκριση ή μη Απολογισμού Eσόδων-Eξόδων Δήμου Βέροιας έτους 2023.

Έγκριση ή μη Απολογισμού του Ν.Π. «Κ.Κ.Π.Α.Α.Π. & Π.Α.», με το δ.τ. «ΚΑΠΑ» έτους 2023

Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανακήρυξη ή μη αναδόχων για την «Προμήθεια ενός απορριμματοφόρου οχήματος τύπου πρέσας χωρητικότητας τουλάχιστον 12 κ.μ. και 155 κάδων απορριμμάτων χωρητικότητας 1.100 lt έκαστος για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών καθαριότητας των διαβιούντων στη Δομή φιλοξενίας του Δήμου Βέροια».

Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξη ή μη αναδόχων για την «Προμήθεια πάγιου εξοπλισμού και στειρώσεις αδέσποτων ζώων συντροφιάς Δήμου Βέροιας - ΥΠΟΕΡΓΟ 1: Προμήθεια πάγιου εξοπλισμού» (φορτηγού οχήματος (τύπου van), εξοπλισμός περισυλλογής, καθαριότητας, ιατρικός εξοπλισμός).»

Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού της μελέτης «Πράξη εφαρμογής τμήματος πολεοδομικής μελέτης επέκτασης οικισμού Μακροχωρίου».

Έγκριση ή μη πρακτικού της επιτροπής παραλαβής προμηθειών και υπηρεσιών κατόπιν διαγωνισμού ή απευθείας ανάθεσης, για προμήθειες Η/Μ εξοπλισμού και μηχανημάτων για την μετάθεση του συμβατικού χρόνου παράδοσης της προμήθειας, εγκατάστασης, παραμετροποίηση και λειτουργίας ενός ολοκληρωμένου συστήματος μίσθωσης ηλεκτρικών ποδηλάτων για τον Δήμο.

Έγκριση ή μη διενέργειας, τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων διαγωνισμού για την «Προμήθεια κάδων απορριμμάτων Δ.Ε. Βέροιας, Δοβρά, Βεργίνας, Απ. Παύλου & Μακεδονίδος».

Έγκριση ή μη διενέργειας, τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων διαγωνισμού για την «Σίτιση μαθητών μουσικού σχολείου Βέροιας σχολικών ετών 2024-25 & 2025-26»

Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Διαμόρφωση αυλής Κοινοτικού Καταστήματος Πατρίδας».

Έγκριση ή μη ανάκλησης των υπ’ αριθμ. 70725/2023, 70790/2023, 70794/2023 αποφάσεων ανάθεσης και κήρυξης του οικονομικού φορέα έκπτωτου .

Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανακήρυξη αναδόχου για την «Παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής υποστήριξης για τον σχεδιασμό, συντονισμό και τη διαμόρφωση στρατηγικού σχεδίου δράσης κλιματικής ουδετερότητας του Δήμου Βέροιας με ορίζοντα το 2030».

Εισήγηση στο Δ.Σ. για τη μέγιστη χρονική διάρκεια στάσιμης παραμονής για την παρασκευή και παροχή τροφίμων και ποτών σε διερχομένους καταναλωτές, κατόχων αδειών πλανόδιας δραστηριοποίησης, που λειτουργούν κινητή καντίνα ή φορητές εγκαταστάσεις έψησης μέσα στα όρια του Δήμου Βέροιας.

Αποδοχή ή μη και οριστική παραλαβή της μελέτης «Μελέτη άρσης της ετοιμορροπίας του διατηρητέου κτιρίου επί της οδού Βερμίου 11 στην Βέροια, ιδιοκτησίας του Δήμου Βέροιας από δωρεά Κορνηλίας χήρας Ευθ. Καραναστάση».

Αποδοχή ή μη του τεύχους τεχνικών δεδομένων του φακέλου δημόσιας σύμβασης της μελέτης «Επικαιροποίηση της συνολικής μελέτης αποκατάστασης και επανάχρησης του διατηρητέου κτιρίου επί της οδού Βερμίου 11 στη Βέροια, ιδιοκτησίας του Δήμου Βέροιας από δωρεά Κορνηλίας χήρας Ευθ. Καραναστάση» ΑΜ:69/2024 και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης.

Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου παραλαβής του έργου «Συντήρηση οδών και κοινωφελών χώρων Δ.Ε. Βέροιας (2020)» ΑΜ:68/2020

Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου παραλαβής του έργου: «Συντήρηση κοινοχρήστων χώρων Δ.Ε. Δοβρά (2023) ΑΜ:103/2023.

Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου παραλαβής του έργου: «Συντήρηση κοινοχρήστων χώρων Δ.Ε. Δοβρά (2020) ΑΜ: 91/2020.

Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου παραλαβής του έργου «Επισκευή και διαρρύθμιση του παραρτήματος Ρομά του κέντρου κοινότητας Βέροιας».

Τροποποίηση ή μη της αριθμ. 47/2023 απόφασης Ο.Ε. «Έγκριση ή μη πρακτικών δημοπρασίας για τη μίσθωση κτηρίου για τις ανάγκες στέγασης του 10ου Νηπιαγωγείου Βέροιας».

Τροποποίηση ή μη (εν μέρει) της αριθμ.312/23 απόφαση της Ο.Ε. «Αποδοχή (εν μέρει) αιτήματος Α.Π. για εξώδικο συμβιβασμό για καταβολή αποζημίωσης από πρόκληση ζημιών που υπέστη το αναπηρικό αμαξίδιό της.».

Τροποποίηση ή μη (εν μέρει) της αριθμ.349/23 απόφαση της Ο.Ε. «Αποδοχή (εν μέρει) αιτήματος Κ.Δ. για εξώδικο συμβιβασμό για καταβολή αποζημίωσης από πρόκληση ζημιών που υπέστη το αυτοκίνητό του.».

Εισήγηση στο Δ.Σ. για την έγκριση ή μη εισόδου-εξόδου οχημάτων στα αριθμ. 1209 & 1210 εκτός σχεδίου γεωτεμάχια του αγροκτήματος Δ.Κ. Τριλόφου

Εισήγηση στο Δ.Σ. για την έγκριση εισόδου-εξόδου στο υπ. αρίθμ. 2321 εκτός σχεδίου γεωτεμάχιο του αγροκτήματος Δ.Κ Βέροιας

Έγκριση ή μη διαγραφής προστίμων Κ.Ο.Κ.. από χρηματικούς καταλόγους παρελθόντων ετών

Διαγραφή ή μη των Τελών Άρδευσης Α.Γ. και λοιπών.

Άσκηση ή μη ενδίκων μέσων κατά της αριθμ. 232/2024 απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης

Έγκριση ή μη μετακίνησης συμβούλου της Δ.Κ Βέροιας στην Λάρισα και στην Καρδίτσα.

Έγκριση ή μη μετακίνησης Δημοτικού Συμβούλου στην Βόλβη Θεσσαλονίκης και στο Παρανέστι Δράμας.

Έγκριση ή μη μετακίνησης Δημάρχου στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα.

Έγκριση ή μη μετακίνησης Αντιδημάρχου στην Κοζάνη και στην Καστοριά.

Έγκριση ή μη εκτός έδρας κίνηση οχημάτων του Δήμου.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69