tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το Επιμελητήριο συγχαίρει

epimelitirio ima

Από το Επιμελητήριο ανακοινώθηκαν τα εξής: "Το ανήσυχο Πνεύμα και η συνεχιζόμενη αναζήτηση των αδελφών Κουτσίωφτη Δημήτρη και Γιούλη , για κάτι πρωτοποριακό και συνάμα ποιοτικό και θρεπτικό προϊόν είχε μοναδικά αποτελέσματα. Το μοσχαρίσιο κρέας εμπλουτισμένο με ωμέγα-3 πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, υψηλής βιολογικής και διατροφικής αξίας, το Άρωμα 3 με το που κυκλοφόρησε στην αγορά κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις. Η επίπονη και άοκνη δουλειά των αδελφών Κουτσιώφτη ανταμείφθηκε από τις πρώτες κιόλας μέρες.

Οι σημαντικές διακρίσεις, από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την καινοτομία, από την Ευρωπαϊκή έκθεση European Business awards και τέλος η προχθεσινή διάκριση στην έκθεση Meat Days που έγινε στην Αθήνα με την συμμετοχή ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων, όπου σάρωσε στην κυριολεξία τα βραβεία, αποσπώντας το χρυσό βραβείο γεύσης και ποιότητας το περίφημο μοσχαρίσιο burger και το αργυρό βραβείο έλαβαν το λουκάνικο, το μπιφτέκι και το κεμπάπ, όλα από το μοσχαρίσιο κρέας Άρωμα 3, είναι το επιστέγασμα σοβαρής και υπεύθυνης δουλειάς.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου εύχεται στους αδελφούς Κουτσιώφτη να συνεχίσουν αυτή την επιτυχημένη πορεία προς όφελος της τοπικής και εθνικής οικονομίας".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69