tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το κατάστημα Κωτσόβολος στη Βέροια στηρίζει το Σύλλογο «Πρωτοβουλία για το παιδί»

"Εξόπλισε το Σπίτι της Βεργίνας με τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές, προσφέροντας χαρά και ζεστασιά στους μικρούς του ένοικους!"

Το κατάστημα Κωτσόβολος στη Βέροια, θέλοντας να ανταποκριθεί στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, ανέλαβε μία εθελοντική δράση με σκοπό να ενισχύσει το Σύλλογο «Πρωτοβουλία για το παιδί», γεμίζοντας το «Σπίτι της Βεργίνας» και το «Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας Βέροιας» με συσκευές και χαμόγελα!

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου, ομάδα εργαζομένων του καταστήματος Κωτσόβολος στη Βέροια, θέλοντας να σταθεί δίπλα στα παιδιά του Συλλόγου, παρέδωσε ηλεκτρικές συσκευές και μικροσυσκευές, βελτιώνοντας έτσι την καθημερινότητά τους. Οι συσκευές που παραδώθηκαν ήταν απαραίτητες για την σωστή λειτουργία του Συλλόγου, που παρέχει φροντίδα και προστασία στα παιδιά που φιλοξενεί.

Στο Σπίτι της Βεργίνας, φιλοξενούνται για μακρύ χρονικό διάστημα, υπό εξαιρετικές συνθήκες διαβίωσης, παιδιά που πρέπει να απομακρυνθούν από το οικογενειακό τους περιβάλλον ή δεν ζουν οι γονείς τους, ενώ στο Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας Βέροιας φιλοξενούνται κατά τη διάρκεια της ημέρας παιδιά σε συνθήκες οικογενειακής θαλπωρής. Στα παιδιά παρέχεται συστηματική ψυχολογική υποστήριξη και κάθε είδους βοήθεια, ενώ στις οικογένειές τους παρέχεται κοινωνική-ψυχολογική υποστήριξη, καθώς και υλική βοήθεια.

Με αφορμή την ολοκλήρωση και την επιτυχημένη διεξαγωγή της ενέργειας, ο Διευθυντής του καταστήματος της Κωτσόβολος στη Βέροια κ. Ιωάννης Βουνάτσος, δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι και χαρούμενοι που στηρίξαμε το Σύλλογο «Πρωτοβουλία για το παιδί», χαρίζοντας τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές για τη σωστή λειτουργία του Σπιτιού της Βεργίνας και του Σπιτιού Ημερήσιας Φροντίδας Βέροιας. Διανύουμε αδιαμφισβήτητα μία δύσκολη περίοδο και τέτοιες κινήσεις στήριξης της κοινωνία μας, θα πρέπει να είναι προτεραιότητα όλων μας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσουμε δυναμικά προς αυτή την κατεύθυνση».

Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ είναι η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα. Η εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ξεκίνησε το 1950 από ένα απλό μαγαζί στην Αθήνα. Σήμερα λειτουργεί 95 καταστήματα και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kotsovolos.gr και απασχολεί πάνω από 1.800 εργαζόμενους. Από το Σεπτέμβριο του 2004, κάτοχος της πλειονότητας του μεριδίου ιδιοκτησίας της εταιρίας είναι ο Όμιλος Dixons. Επιπλέον, η δυναμική ανάπτυξη της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ τα τελευταία χρόνια την έχει καταστήσει κυρίαρχο στην αγορά των ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα.

Η εταιρεία εξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρονικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών, οικιακών συσκευών, φωτογραφικού εξοπλισμού, τηλεπικοινωνιακών προϊόντων, καθώς και στις υπηρεσίες παράδοσης, εγκατάστασης, συντήρησης, επισκευής και προστασίας των προϊόντων μετά την πώληση με τη σειρά υπηρεσιών Support 360ο.

Η Κωτσόβολος βρίσκεται στα ακόλουθα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης:

Επιπλέον πληροφορίες και νέα σχετικά με την εταιρεία είναι διαθέσιμα και στην εταιρική ιστοσελίδα http://corporate.kotsovolos.gr/

Σχετικά με τη Dixons Carphone

Η Dixons Carphone plc είναι η κορυφαία Ευρωπαϊκή εταιρεία λιανικής πώλησης ηλεκτρικών και τηλεπικοινωνιακών προϊόντων και υπηρεσιών απασχολώντας πάνω από 40.000 εργαζόμενους σε 14 χώρες. Εστιάζοντας στην περιήγηση των πελατών της στον ψηφιακό κόσμο, η Dixons Carphone προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρικών και κινητών συσκευών που υποστηρίζονται από υπηρεσίες μετά την πώληση που παρέχονται από τα brands της εταιρείας Geek Squad και Knowhow. Οι υπηρεσίες για επιχειρήσεις (B2B) παρέχονται μέσω των brands Connected World Services, PC World Business και Carphone Warehouse Business.

Τα υψηλού επιπέδου brands της Dixons Carphone περιλαμβάνουν την Carphone Warehouse, τα Currys και PC World στη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία, την Elkjøp, την El Giganten, τη Gigantti και τη Lefdal στις σκανδιναβικές χώρες, την Κωτσόβολος στην Ελλάδα, την Dixons Travel σε μια σειρά από ευρωπαϊκά αεροδρόμια και τη Phone House στη Γερμανία, τις Κάτω Χώρες, την Πορτογαλία, την Ισπανία και τη Σουηδία. Τα βασικά brands παροχής υπηρεσιών είναι η Knowhow στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία καιτις Σκανδιναβικές χώρες και η Geek Squad σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, την Ιρλανδία αλλά και αρκετές ακόμη ευρωπαϊκές αγορές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Dixons Carphone plc, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.dixonscarphonegroup.com ή να ακολουθήσετε την εταιρεία στο Twitter στους λογαριασμούς @DixonsCarphone και @DCSebJ.

Για περισσότερες πληροφορίες:
κα. ΕιρήνηΧούντα | Assistant Brand Manager, Κωτσόβολος, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
κα Δήμητρα Καλογήρου | Client Executive, Advocate/ Burson-Marsteller, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69