tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Καθαρισμός στρωμάτων και σαλονιών με οικολογικά προϊόντα από το Πλυντήριο Χαλιών ΚΥΚΝΟΣ

Μήπως έχετε παραμελήσει τον καθαρισμό του στρώματος ή το σαλονιού σας;

Με την εφαρμογή βιολογικού καθαρισμού, το Πλυντήριο Χαλιών ΚΥΚΝΟΣ σας εξασφαλίζει την απομάκρυνση τόσο των λεκέδων που δημιουργούνται από την καθημερινή χρήση των επίπλων, όσο και των ακάρεων και των περιττωμάτων τους, των μικροβίων, των βακτηριδίων, των μυκήτων, της οικιακής σκόνης και άλλων αλλεργιογόνων που συγκεντρώνονται και αναπτύσσονται, όχι μόνο στην ταπετσαρία, αλλά και στο εσωτερικό τους.

Με αυτό τον τρόπο, το Πλυντήριο Χαλιών ΚΥΚΝΟΣ σας προσφέρει

  • την πραγματική και εις βάθος (όχι μόνο επιφανειακή) καθαριότητα & απολύμανση των στρωμάτων και των σαλονιών.  Γίνεται δηλαδή βαθύς καθαρισμός σαλονιού,  πολυθρόνων, καρεκλών τραπεζαρίας, καρεκλών γραφείου σας κτλ.
  • την απομάκρυνση των ακάρεων & των περιττωμάτων τους
  • την απομάκρυνση της οικιακής σκόνης, μικροοργανισμών, βακτηριδίων & μυκήτων
  • τη σημαντική ελάττωση των μικροβίων
  • και, τέλος, την αναζωογόνηση των υφασμάτινων επίπλων σας για ένα καθαρό & υγιεινό περιβάλλον στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο!

Ο βαθύς βιολογικός καθαρισμός εξαφανίζει αποτελεσματικά τους λεκέδες, τα ακάρεα, τους μικροοργανισμούς, τα βακτήρια, τους μύκητες, τις οσμές (ούρων, ιδρώτα κ.α.), απολυμαίνει και σας προστατεύει αποτελεσματικά από αλλεργίες.

Το Πλυντήριο Χαλιών ΚΥΚΝΟΣ με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό καθαρίζει τα στρώματα και τα σαλόνια σας επιτόπου, χωρίς να δημιουργεί αναστάτωση στο χώρο σας, χωρίς τη χρήση επικίνδυνων για την υγεία σας & το περιβάλλον χημικών απορρυπαντικών, χρησιμοποιώντας σύγχρονα μηχανήματα και τεχνολογία. Τα απορρυπαντικά, που χρησιμοποιούνται κατά περίσταση, είναι βιοδιασπώμενα, βιολογικά / οικολογικά και, σαφώς, εγκεκριμένα από τους αρμόδιους φορείς της Ε.Ε.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες εδώ!

Πλυντήριο Χαλιών ΚΥΚΝΟΣ
Νέα Νικομήδεια
Τηλέφωνα: 2331090001, 2331074250
Ιστοσελίδα: www.kiknos.gr
 
 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69