tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Phone Land: Τα πάντα για το κινητό τηλέφωνο, στο κέντρο της Βέροιας

Ένα κατάστημα που δίνει λύσεις σε όλες τις ανάγκες των χρηστών κινητών τηλεφώνων αλλά και υπολογιστών, ξεκίνησε πρόσφατα την λειτουργία του στο κέντρο της Βέροιας.

Στην οδό Μερκουρίου Καρακωστή 16, δίπλα στην πιάτσα των ταξί, το κατάστημα PHONE LAND άνοιξε τις πύλες του και είναι έτοιμο να δώσει λύσεις ακόμη και σε ζητήματα των πιο απαιτητικών πελατών.

Ας δούμε τι προϊόντα και ποιες υπηρεσίες μπορεί να βρει κανείς στην Phone Land:

Πωλήσεις μεταχειρισμένων κινητών: Στο κατάστημα θα βρείτε μεταχειρισμένα κινητά κορυφαίων εταιρειών σε άριστη κατάσταση.

Ανταλλαγή κινητών: Στο κατάστημα, μπορείτε να διαλέξετε το κινητό της αρεσκείας σας, αφήνετε αν θέλετε το παλαιό σας κινητό τηλέφωνο και αφού γίνει η εκτίμηση της τιμή του, πληρώνετε την διαφορά που μένει.

Σέρβις κινητών, ηλεκτρονικών υπολογιστών και καρτών γραφικών: Το κατάστημα με τους εξειδικευμένους συνεργάτες του, αναλαμβάνουν το σέρβις του κινητού σας τηλεφώνου, του υπολογιστή σας και της κάρτας γραφικών.

Εμπορία αξεσουάρ κινητών και υπολογιστών: Στο κατάστημα θα βρείτε αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων αλλά και ηλεκτρονικών υπολογιστών.

PHONE  LAND
Γιώργος Τηλαβερίδης
Μερκουρίου Καρακωστή 16, Βέροια
Τηλ. 23310501122
View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69