tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Λαμπρά εγκαίνια του κέντρου φυσικοθεραπείας PhysioΘεραπεία της Αλεξάνδρας Τυφλίδου (φωτογραφίες)

Το PhysioΘεραπεία, αποτελεί ένα σύγχρονο κέντρο εξειδικευμένης φυσικοθεραπείας για παιδιά και για την υγεία των γυναικών, όμως πάνω απ’ όλα είναι ένα μέρος φροντίδας για το παιδί και τη γυναίκα. Δημιουργήθηκε από τη Φυσικοθεραπεύτρια Αλεξάνδρα Τυφλίδου και ξεκίνησε τη λειτουργία του τον περασμένο Οκτώβριο. 

Το Σάββατο, 19 Νοεμβρίου και ώρα 12:00 άνοιξε τις πόρτες του σε συγγενείς, φίλους, θεραπευόμενους και συνεργάτες για τα μεγάλα εγκαίνια του! Τα εγκαίνια τίμησαν μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Ημαθίας Λάζαρος Τσαβδαριδης, η αντιδήμαρχος Παιδείας Συρμούλα Τζημα και ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βασίλης Παπαδόπουλος, καθώς και εκπρόσωποι των Συλλόγων Πρωτοβουλία για το Παιδί και ΜΑμΑ. 

Τα εγκαίνια συνδυάστηκαν με το στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου, με τις ευχές όλων των παρευρισκόμενων. Μετά απο πρωτοβουλία της επιστημονικής υπεύθυνης του PhysioΘεραπεία Αλεξάνδρα Τυφλίδου, οι καλεσμένοι στήριξαν το εργο του συλλόγου Μ.Α.μ.Α. ενισχύοντας τον κουμπαρα του και έφεραν δώρα για τα παιδιά της Πρωτοβουλίας για το παιδί.

Η Αλεξάνδρα Τυφλίδου είναι απόφοιτη του τμήματος Φυσικοθεραπείας της ΣΕΥΠ του Ανώτατου Τεχνολογικού Επιστημονικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης (ΑΤΕΙΘ).

Έχει εργαστεί ως παιδιατρική φυσικοθεραπεύτρια σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ελλάδα, από το 2016, με σημαντικότερους σταθμούς της καριέρα της, την παιδιατρική πτέρυγα του Edgware Community Hospital of London, καθώς και τη συνεργασία της με το διεθνούς φήμης ιδιωτικό θεραπευτήριο παίδων Maximum Potential στο City του Λονδίνου.

Μερικές από τις σημαντικότερες εκπαιδεύσεις που έχει λάβει έως σήμερα είναι στη θεραπευτική προσέγγιση NDT - Bobath - Νευροεξελικτική Αγωγή (Ελλάδα), Sensory Integration - Αισθητηριακή Ολοκλήρωση (Ηνωμένο Βασίλειο),  μέθοδο Total Motion Release (ΗΠΑ) και στη διαχείριση δυσλειτουργιών του παιδιατρικού πυελικού εδάφους (Νότια Αφρική).

Είναι η πρώτη Ελληνίδα μέλος του The Wired Collective, μιας premium διεθνούς κοινότητας φυσικοθεραπευτών και εργοθεραπευτών με στόχο την αριστεία στην αποκατάσταση της νευροκινητικής ανάπτυξης και της παιδικής αναπηρίας μέσω των πιο σύγχρονων καινοτομιών σε θέματα διαχείρισης παιδιατρικών περιστατικών.

Στο πλαίσιο της διεύρυνσης του κλινικού της ενδιαφέροντος το τελευταίο διάστημα εξειδικεύεται και παρακολουθεί εκπαιδεύσεις με βασικό άξονα τη γυναικεία υγεία. 

Το PhysioΘεραπεία παρέχει εξειδικευμένες φυσικοθεραπευτικές υπηρεσίες αξιολόγησης και θεραπευτικής παρέμβασης, σε παιδιά από 0 έως 19 ετών με αναπτυξιακές και αισθητικοκινητικές διαταραχές, καθώς επίσης, και σε γυναίκες όλων των ηλικιών, από τη νεαρή αθλήτρια, μέχρι τη γυναίκα στην εμμηνόπαυση.  

Μερικές από τις πιο καινοτόμες υπηρεσίες του PhysioΘεραπεία είναι:

  • Clinical yoga για παιδιά με ιδιαίτερες ανάγκες όπως αυτισμό, σύνδρομα, εγκεφαλική παράλυση, ΔΕΠ-Υ, άτομα σε αναπηρικό αμαξίδιο, κτλ

  • Φυσικοθεραπεία πυελικού εδάφους σε παιδιά που παρουσιάζουν δυσκοιλιότητα, ακράτειας κοπράνων, νυχτερινή ενούρηση, ακράτεια ημέρας, κτλ

  • Φυσικοθεραπεία κατά τη περίοδο την εγκυμοσύνης και αποκατάσταση μετά τον τοκετό

View this gallery on Flickr

Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση!

Κεντρικής 22 με Δ. Σολωμού, Βέροια

23311 21841, 6988 939308

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

physio-therapeia.gr

PhysioΘεραπεία 

physio_therapeia 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69