tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μάθε πώς θα φορέσεις τα λευκά sneakers και τον χειμώνα!

Στο σημερινό blog post θα δώσουμε απάντηση σε ένα από τα πιο συχνά ερωτήματα που ακούμε τον τελευταίο καιρό και αφορά στο αν μπορούμε να φορέσουμε τα λευκά sneakers και τον χειμώνα. Είναι αλήθεια ότι τα συγκεκριμένα παπούτσια είναι η αγαπημένη μας επιλογή τους ζεστούς μήνες, όταν θέλουμε κάτι άνετο, όμως δεν υπάρχει κανένας κανόνας που να απαγορεύει να τα φορέσουμε και τον χειμώνα. Το ξέρεις ότι δεν είναι κατάλληλα για τις βροχερές ημέρες και για τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά τις άλλες μέρες που ο καιρός θα είναι λίγο καλύτερος, μπορούν να ολοκληρώνουν τα casual outfits σου. Κι αν αναρωτιέσαι ποια μπορεί να είναι αυτά τα outfits, παρακάτω θα βρεις τις ιδέες μας!

Πολλές φορές τα πρωινά του Σαββάτου θέλουμε να χουζουρέψουμε λίγο παραπάνω στο κρεβάτι μας, αλλά οι εκκρεμότητες της εβδομάδας μας ξεσηκώνουν νωρίτερα, για να ξεκινήσουμε την ημέρα. Για εκείνα τα πρωινά, σου προτείνουμε να φορέσεις ένα cargo παντελόνι με loose εφαρμογή, το cropped φούτερ σου, ένα ζεστό μακρύ μπουφάν με κουκούλα και φυσικά τα λευκά σου sneakers! Εάν η βόλτα σου δεν περιλαμβάνει μόνο ψώνια για το σπίτι, αλλά και συναντήσεις με φίλους για καφέ, τότε θα λέγαμε να μην υιοθετήσεις το athleisure look και να επιλέξεις ένα διαφορετικό outfit. Διάλεξε μια σκούρα τζιν σαλοπέτα, φόρεσε ένα cozy πουλόβερ από μέσα που θα σε κρατήσει ζεστή, τα sneakers σου και ολοκλήρωσε το σύνολο με ένα αμάνικο μπουφάν. Αλήθεια, μπορείς να φανταστείς πιο comfy & stylish looks για τις καθημερινές σου δραστηριότητες;

Τα λευκά sneakers μπορούν να είναι η τελευταία πινελιά και στα office looks σου! Πέρα από το αγαπημένο fashion combo που περιλαμβάνει τα γυναικεία τζιν παντελόνια και τις πλεκτές μπλούζες, ένας εναλλακτικός συνδυασμός είναι το πουλόβερ σου με βελούδινο παντελόνι. Σκέψου ότι αν επιλέξεις σκουρόχρωμες αποχρώσεις, δεν χρειάζεται να ανησυχείς μήπως το σύνολο είναι πολύ «σκοτεινό», αφού θα το φωτίζουν τα παπούτσια σου. Μια ακόμα επιλογή είναι η μαύρη ψηλόμεση παντελόνα με την ανάγλυφη υφή, με ένα λευκό top για χρωματική αρμονία με τα sneakers σου και μια κοντή printed ζακέτα για στιλ και ζεστασιά.

Το τελευταίο outfit που έχουμε να σου προτείνουμε αφορά τα αγαπημένα σου φλοράλ φορέματα, τα dark-colored του χειμώνα που συνδυάζονται υπέροχα με τα λευκά sneakers. Και εάν κρυώνεις, μπορείς να φορέσεις μια πλεκτή μπλούζα από πάνω, σκουρόχρωμη ή με ζωηρό χρώμα – εσύ θα επιλέξεις ανάλογα το στιλ!

Έχεις ακόμα αμφιβολίες για το αν τα λευκά sneakers φοριούνται και τον χειμώνα;

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69