tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πλήθος κόσμου στην γιορτή του καταστήματος Sunny Baby (φωτογραφίες)

Με μεγάλη επιτυχία γιορτάστηκε την Κυριακή ο πρώτος χρόνος λειτουργίας του καταστήματος Sunny Baby στην Βέροια.

Η υπεύθυνη του καταστήματος Χρυσάνθη Σούγκαρη, με την υποστήριξη της οικογένειάς της, διοργάνωσε μια μεγάλη γιορτή για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του καταστήματος.

Παραβρέθηκαν γονείς με μωρά στα καρότσια και παιδιά διαφόρων ηλικιών για να προμηθευτούν τα χριστουγεννιάτικα δώρα, νονές και νονοί για τα δώρα των βαφτιστηκών τους, παππούδες και γιαγιάδες που έψαχναν εκπλήξεις για τα εγγόνια τους, επαγγελματίες της πόλης, φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες για να ευχηθούν καλές δουλειές.

Μάλιστα όσοι πραγματοποίησαν τις αγορές τους συμμετείχαν στην κλήρωση με δώρο ένα πατίνι.

Επαγγελματίας ανιματέρ επιμελήθηκε το face painting των παιδιών και την ψυχαγωγία τους με παιχνίδια και σαπουνόφουσκες. Τα παιδιάκια το ένα μετά το άλλο πήραν σειρά για να τους ζωγραφίσει το προσωπάκι. Ελαφάκια, χιονονιφάδες και χριστουγεννιάτικα μοτίβα βρήκαν την θέση τους στις χαρούμενες φατσούλες.

Ένας πλούσιος μπουφές όμορφα διακοσμημένος περίμενε τους επισκέπτες. Μπισκότα με τον αριθμό ΕΝΑ ή την επωνυμία του καταστήματος, χριστουγεννιάτικα γλυκά, πολύχρωμες λυχουδιές και χυμοί ευχαρίστησαν τους παρευρισκόμενους.

Ο χώρος γέμισε με μπαλόνια και τα παιδιά έπαιξαν ξέγνοιαστα στον  πεζοδρομημένο χώρο μπροστά από το κατάστημα.

Αργά το μεσημέρι ο Αρχιμανδρίτης Σωσίπατρος Πιτούλιας τέλεσε τον αγιασμό και οι υπεύθυνοι του καταστήματος έσβησαν το κεράκι με τον αριθμό ένα στην χαριτωμένη επετειακή τούρτα.

«Η αγάπη που έχω στα παιδιά, με ώθησε να κάνω το μεγάλο βήμα και να πραγματοποιήσω το όνειρό μου, να ασχοληθώ με κάτι που αγαπώ και με εκφράζει, τα μωρά και τα παιδιά!

Όλα τα πράγματα εδώ στο Sunny Baby είναι δοκιμασμένα στην πλειοψηφία τους από εμένα  και ξέρω τα υπέρ και τα κατά τους. Πάντα θα ρωτήσω για να μάθω τις ανάγκες τις δικές σου και του παιδιού σου και θα προσπαθήσω να σου προτείνω την σωστότερη επιλογή για αυτό.

Στο πιο φωτεινό κατάστημα της πόλης θα βρείτε είδη βρεφανάπτυξης,  παιχνίδια , καρότσια,  καθίσματα αυτοκινήτου, καρεκλάκια φαγητού, δώρα για νεογέννητα και πολλές ακόμη επιλογές για τις ανάγκες της μαμάς και του μωρού!

Συνεχώς ψάχνουμε και εμπλουτίζουμε την συλλογή μας με ότι πιο φρέσκο έχει να προτείνει η αγορά!

Μερικές από τις εταιρείες που συνεργάζεται το κατάστημα είναι οι εξής: Peg Perego, Britax Römer, Munchkin, Trixie, Jabadabado , Sophie La Giraffe, play&go, Hape, 3sprouts, Ludi, Klorofil, Tommee Tippee, Janod, Globber και πολλές άλλες.

Ελπίζουμε μέσα από την καρδιά μας να σας αρέσουν όλα αυτά που με αγάπη συγκεντρώσαμε για εσάς.

Σας υποσχόμαστε ότι θα φροντίσουμε να σας αντιμετωπίζουμε τον καθένα προσωπικά, να ικανοποιούμε ανάγκες σας, ώστε να μας αγαπήσετε και να μας προτιμάτε», δήλωσε η ιδιοκτήτρια του SUNNY BABY, Χρυσάνθη Σούγκαρη.

View this gallery on Flickr

SUNNY BABY

Ιπποκράτους 3 & Μητροφάνους, Βέροια

Τηλ. 2331308333

www.sunnybaby.gr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69