tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δημιουργήστε μοναδικές κορνίζες με το αγαπημένο σας θέμα στην Gallery ARTIO

Η σχέση του ανθρώπου με την κορνίζα ξεκάνει πριν από 3.000 - 4.000 χρόνια από Έλληνες και Αιγύπτιους καλλιτέχνες που πλαισίωναν σε αμφορείς και τοιχογραφίες τις παραστάσεις για να τις διαχωρίζουν από το σύνολο.

Η αρχαιότερη ξύλινη κορνίζα μέχρι σήμερα 50 - 70μΧ έχει βρεθεί σε έναν τάφο στην Χαούαρα της Αιγύπτου σε ένα γυναίκειο πορτραίτο Φαγιούμ.

Σήμερα η Gallery ARTIO με 25ετη εμπειρία και τεχνογνωσία στον χώρο της κατασκευής κορνιζών, σας προτείνει μέσα από μια ευρεία γκάμα (πάνω από 1.500 κωδικούς), κορνίζες κλασικές με σκάλισμα η χωρίς, μοντέρνες άπλες ή τύπου Σκωτίας (με περισσότερο βάθος για το έργο) χρωματιστές, vintage, ιδανικές για έργα τέχνης, πτυχία, φωτογραφίες, καθρέπτες, πάζλ, θρησκευτικές εικόνες, κεντήματα, και ότι άλλο θέλετε να βλέπετε για να νιώθετε όμορφα.

Κορνιζάροντας το αγαπημένο σας θέμα, το προστατεύετε από τη φθορά του χρόνου και παράλληλα το προβάλετε αναδεικνύοντας το, έτσι ώστε να αποτελεί σημαντικό κομμάτι διακόσμησης.

Η Gallery ARTIO σας περιμένει στο κέντρο της Βέροιας, επί της οδού Εδέσσης 12, για να σας δώσει λύσεις και προτάσεις σε ότι κατασκευή θέλετε να κάνετε, μέσα από ένα ολοκληρωμένο εργαστήριο κορνιζών.

Και μην ξεχνάτε!!! Την φετινή χρονιά η Gallery ARTIO γιορτάζει τα 25 χρόνια λειτουργίας της και σας προσφέρει έκπτωση -10% στις κορνίζες!

Πώληση Χονδρική - Λιανική

View this gallery on Flickr

 Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση!

Gallery ARTIO

Σωκράτης Αρβανιτίδης

Εδέσσης 12, Βέροια

Τηλ. 2331073993

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69