tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κάλεσμα της Εθελοντικής Ομάδας του Δήμου Αλεξάνδρειας

alexandria

Η εκδήλωση έναρξης της νέας περιόδου δράσεων της ομάδας Εθελοντών του Δήμου Αλεξάνδρειας θα γίνει τη Δευτέρα, 6 Οκτωβρίου στο χώρο του Δημαρχείου, στις έξι (6) το απόγευμα. Εκτός από τη συγκέντρωση των παλαιών μελών, τον προγραμματισμό και την οργάνωση των φετινών δράσεων, θα γίνουν κι εγγραφές νέων μελών.

Η Εθελοντική ομάδα του Δήμου Αλεξάνδρειας δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2012 κι αριθμεί σήμερα πάνω από 120 μέλη, με τον αριθμό τους να αυξάνεται καθημερινά.

Ο Εθελοντισμός, ένα θέμα που αγγίζει κάθε πολίτη, ανεξαρτήτως κοινωνικής τάξης και επαγγελματικής ιδιότητας, συνιστά μια εξαιρετικά επιμορφωτική λειτουργία που ενδυναμώνει την κοινωνική αλληλεγγύη, ενισχύει την ενεργή συμμετοχή και τη συνύπαρξη, προσδίδοντας νέο περιεχόμενο στη ζωή μας.

Ηλικιωμένοι, αγρότες, μαθητές, εκπαιδευτικοί, επιχειρηματίες, εργαζόμενοι, αλλά και σύλλογοι, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, τουριστικές και άλλες επιχειρήσεις, ΟΛΟΙ μπορούν να συμμετέχουν! Η δράση των εθελοντών είναι οργανωμένη με συγκεκριμένα καθήκοντα, αρχή, μέση και τέλος και αφήνει ελεύθερο κάθε συμμετέχοντα να σταματήσει – αποχωρήσει όποτε θέλει.

Υποστηρίζοντας τον εθελοντισμό ως στάση ζωής, η εθελοντική ομάδα του Δήμου Αλεξάνδρειας ενθαρρύνει τη συμμετοχή και την αξιοποίηση μέσω του εθελοντισμού, ατόμων που δεν εργάζονται, εφόσον το επιθυμούν και αναλόγως των ειδικών γνώσεων που διαθέτουν, σε όλους τους τομείς δραστηριότητας του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Τα πεδία δράσης της Εθελοντικής ομάδας του Δήμου Αλεξάνδρειας είναι τα εξής:

• ευαισθητοποίηση σε περιβαλλοντικά ζητήματα
• ανακύκλωση υλικών
• υγεία –ενημέρωση, πρόληψη και έλεγχος
• Κοινωνική εργασία
• παιδεία
• συνδυασμός φιλοσοφίας με δράσεις

Για να γίνει ένας πολίτης μέλος της Εθελοντικής Ομάδας του Δήμου Αλεξάνδρειας, αρκεί να έρθει σε επαφή με την οργανωτική επιτροπή (στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξάνδρειας, Φιλίππου 43, τηλ. 2333026086, υπεύθυνη κα Ποράβου Ελισάβετ) και να συμπληρώσει μια απλή αίτηση Εθελοντισμού.

Τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής θα έρθουν άμεσα σε επαφή κι ανάλογα με τις γνώσεις κι εμπειρίες του μέλους θα ενημερώσουν για τις επόμενες δραστηριότητες.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69