tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δύναμη έδωσαν οι ευχές των παιδιών στην εκδήλωση για καλό σκοπό του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας (φωτογραφίες, βίντεο)

Με «Αστεράκια της Ευχής» στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, που στήθηκε στον πεζόδρομο Βέροιας (συμβολή των οδών Πρ. Ηλία και Ιπποκράτους), παιδάκια που φοιτούν στις δομές του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας.

Φέτος οι βρεφονηπιακοί - παιδικοί σταθμοί – ΚΔΑΠ του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, σε συνεργασία με το Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), συμμετείχαν σε μια σπουδαία δράση για καλό σκοπό.

Την εκδήλωση χαιρέτησε η προϊσταμένη του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, Αθηνά Καπρίνη, λέγοντας «φέτος ας δώσουμε όλοι μαζί δύναμη στην ευχή, γιατί είναι ο λόγος να πιστέψει ένα παιδί, ότι όλα μπορούν να συμβούν. Ακόμη και το πιο σπουδαίο. Να γίνει καλά. Δεν είναι απλά μια ευχή. Είναι φως στο σκοτάδι. Είναι δύναμη. Είναι ελπίδα. Είναι Ζωή!»

Παιδιά και γονείς προμηθεύτηκαν το «Αστεράκι της Ευχής» για να ενισχύσουν την προσπάθεια του Οργανισμού, να διαδώσει το έργο του και να εκπληρώσει τις ευχές παιδιών.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με κάλαντα που έψαλε η Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Προμηθέα Βέροιας.

Οι Χορωδοί έψαλαν κάλαντα της Ηπείρου, Θράκης, Χιλής, Αργεντινής και Ισπανίας, υπό την καθοδήγηση της μουσικού Ελευθερίας Ματσεντίδου. Στο πιάνο συνόδευσε ο Αλέξανδρος Ιωσηφίδης.

Ακολούθησαν τα παιδάκια που έψαλαν Τρίγωνα Κάλαντα, Ρούντολφ το ελαφάκι και ο Μικρός Τυμπανιστής.

Tο σήμα δόθηκε και μικροί – μεγάλοι στόλισαν το δέντρο με τα αστεράκια τους, στα οποία προηγουμένως είχαν γράψει τις ευχές τους.

Κλείνοντας, ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Λεωνίδας Ακριβόπουλος παρέδωσε στην αντιπρόεδρο του Ομίλου Προστασίας Απόρου Παιδιού Κατερίνα Γαλλίκα, ένα μέρος από τα έσοδα του χριστουγεννιάτικου bazaar.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69