tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αγιασμός πραγματοποιήθηκε στο ΚΕΜΑΕΔ Δήμου Βέροιας (φωτογραφίες)

Με αφορμή την έναρξη  της νέας σχολικής χρονιάς πραγματοποιήθηκε αγιασμός στο Κέντρο Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Δεξιότητες (ΚΕΜΑΕΔ) Δήμου Βέροιας, την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου.

Λόγω της μη διάδοσης του κορονοϊού η τελετή πραγματοποιήθηκε σε κλειστό κύκλο.

Ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας κ. Παντελεήμωνας τέλεσε τον αγιασμό κι ευχήθηκε «Καλή εκπαιδευτική χρονιά».

Σύντομο χαιρετισμό απηύθηναν ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Γεωργία Μπατσαρά, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας Ηλίας Πλιόγκας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Διονύσης Κούγκας, ο Διοικητής της Τροχαίας Ιωσήφ Παρούτογλου, ο εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη προϊστάμενος της Διεύθυνσης Υγείας την ΠΕ Ημαθίας Γιώργος Παπαδόπουλος, οι οποίοι ευχήθηκαν «Καλή σχολική χρονιά» κι εξέφρασαν την στήριξή τους στο Κέντρο.

Στο τέλος η εθελόντρια διευθύντρια του ΚΕΜΑΕΔ Μελίνα Δαμιανίδου Μιχαηλίδου χαιρέτησε την εκδήλωση και είπε ότι στις αρχές το Οκτώβρη το Κέντρο θα παραλάβει ένα λεωφορείο για άτομα με αναπηρίες (ΑμεΑ), προσφορά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Κλείνοντας πρόσθεσε ότι τα παιδιά του Κέντρου έχουν ξεκινήσει εντατικές πρόβες, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα κατά της διάδοσης του κορονοϊού, για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Δεκέμβρη, ημέρα που τιμάται η Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας. Η εκδήλωση – αφιέρωμα στον Έλληνα στιχουργό Σαράντη Αλιβιζάτο, θα πραγματοποιηθεί στον Χώρο Τεχνών και θα μεταδοθεί διαδικτυακά μεταφέροντας το μήνυμα της ημέρας.

Στην τελετή παραβρέθηκαν εκτός από τους προαναφερόμενους ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Βέροιας Στέργιος Διαμάντης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Βέροιας Κώστας Τσιλογιάννης, εκπαιδευτικό προσωπικό, εθελοντές και φίλοι του Κέντρου.

Μετά την τελετή ακολούθησε μπουφές με αλμυρά και γλυκά κεράσματα για τους παρευρισκόμενους.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69