tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Υπερσύγχρονο λεωφορείο δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος παραδόθηκε στο ΚΕΜΑΕΔ (φωτογραφίες, βίντεο)

Υπερσύγχρονο λεωφορείο για άτομα με αναπηρίες (ΑμεΑ) παραδόθηκε σήμερα το πρωί στο Κέντρο Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Δεξιότητες (ΚΕΜΑΕΔ) Δήμου Βέροιας, δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Το καινούργιο λεωφορείο μάρκας Mercedes μετέφεραν στην πόλη μας οι εκπρόσωποι της εταιρείας Γ. Κεσίδης Α.Ε. και για την ακρίβεια, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Νίκος Καλαφυτίδης, ο Τεχνικός Σύμβουλος Στέργιος Κόγιας, και από το τμήμα πωλήσεων ο Δημήτριος Ζίας.

Το νέο λεωφορείο όπως ανέφερε η Εθελόντρια Διευθύντρια του ΚΕΜΑΕΔ Μελίνα Δαμιανίδου Μιχαηλίδου θα παραχωρηθεί στον Δήμο Βέροιας που θα αναλάβει την συντήρησή του, καθώς και την υποχρέωση να μεταφέρει καθημερινά τα παιδιά του Κέντρου από και προς αυτό. Φυσικά, το λεωφορείο θα εξυπηρετήσει κι άλλες ανάγκες εάν προκύψουν κι αφορούν την μεταφορά των παιδιών στις εκάστοτε εκδηλώσεις ή την μεταφορά ατόμων με κινητικά προβλήματα (δείτε το βίντεο).

Έπειτα, τα παιδιά του Κέντρου, με την καθοδήγηση των εκπαιδευτών κι εθελοντών, ανέβηκαν και κάθισαν στο ολοκαίνουργιο λεωφορείο, ενώ στη συνέχεια όσοι παραβρέθηκαν στην τελετή, κεράστηκαν από τον πλούσιο μπουφέ.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69