tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Θα διασχίσουν το Βέρμιο με ποδήλατα

Την Κυριακή 27 Ιουνίου ο Α. Σ. Π. Τ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Νάουσας θα κάνει με ποδήλατα βουνού την διάσχιση του όρους Βερμίου (σε μορφή ποδηλατικής εκδρομής με αρκετές στάσεις για ξεκούραση και υδροδοσια).

Η εκκίνηση θα γίνει απο την Μπάρα Σελίου όπου και υπάρχει πρόσβαση είτε από Νάουσα είτε από Βέροια με επιβατικό αυτοκίνητο . Η συνάντηση θα γίνει στις 9:00 π.μ.

Η συνολική απόσταση της όλης διαδρομής είναι 48 χλμ σε χώμα (ως επί το πλείστον δασικοί δρόμοι) και ήπια μονοπάτια.

Παρακαλούνται όποιοι θα ακολουθήσουν να έχουν υποχρεωτικά κράνος, σάκο με αντιανεμικό, μπλούζα(ες) για αλλαγή όπως και σνάκ, παστελια, τζελακια για φαγητό και φυσικά υδροδοχειο ή παγούρια, σαμπρέλα ποδηλάτου. Συγκεκριμένα η διαδρομή ξεκινά απο Μπάρα Σελίου, Πριόνια, Άνω Σέλι, Σιδεράκι, Κορυφή Χ.Κ. 3-5 Πηγαδιών (κεραίες), Χ.Κ. 3-5 Πηγάδια και επιστροφή στην Νάουσα από άσφαλτο ή χωματόδρομο, ανάλογα με την διάθεση και τις δυνάμεις .

Όλοι μπορούν να συμμετέχουν με την προϋπόθεση ότι είναι άνω των 18 ετών (εκτός αν συνοδεύονται από τους γονείς τους) ή υπάρχει συνοδός και άδεια γονέα , έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό (υποχρεωτικά κράνος και ποδήλατο βουνού με αμορτισέρ σε καλή κατάσταση) και μπορούν να κάνουν την διαδρομή η οποία χαρακτηρίζεται ως ¨απαιτητική¨ (η οποία γίνεται με προσωπική ευθύνη του συμμετέχοντα). Στην εκδρομή θα υπάρχει τετρακίνητο όχημα συνοδείας.

Για πληροφορίες και συμμετοχή επικοινωνήστε στο: 6948516659 (κ. Καισαρίδης Γιώργος ).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69