tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τριήμερη εξόρμηση σε προσκοπικό κέντρο στην Κομοτηνή οργανώνει η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας

Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας προσκαλεί τα μέλη της και τις οικογένειές τους σε τριήμερη εκδρομή – εξόρμηση με επίκεντρο το παραθαλάσσιο Προσκοπικό Κέντρο «Αλκυών» Μαρώνειας Κομοτηνής, από την Παρασκευή 9 έως την Κυριακή 11 Ιουλίου 2021.

Τα Προσκοπικό Κέντρο βρίσκεται στην παραλία Προσκυνητών, 30 χλμ. νότια της πόλης της Κομοτηνής και 8 χλμ. ανατολικά της ιστορικής περιοχής της Μαρώνειας. Έχει έκταση περίπου 13 στρέμματα με περίφραξη και είναι πάνω στην παραλία. Η «Αλκυώνα», όπως είναι γνωστή σε όλους, έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει 50 άτομα σε στεγασμένους χώρους και πάνω από 120 άτομα σε υπαίθρια κατασκήνωση. Το Κέντρο έχει ανακαινιστεί πλήρως το 2017 με πρόγραμμα Leader και βρίσκεται στο: σημείο 40.902490898538915, 25.435624432412286. Στην περιοχή υπάρχουν καταλύματα κα καταστήματα που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη. Μπορούν να γίνουν επίσκεψη στην λίμνη Βιστωνιδα, το Φανάρι, το Πόρτο Λάγος για μπάνιο, στο μετόχι του Βατοπεδίου Ι. Ν. Αγίου Νικολάου κλπ

Πληροφορίες για το κέντρο εδώ https://peamth.com/.../%CE%B1%CE%BB%CE%BA%CF%85%CF%8E%CE.../
και για την περιοχή http://www.perodopis.eu/.../entip%CE%BF_Rodopi_GR_final...

Δηλώσεις συμμετοχής Νίκος 6944475189, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο mail της ΕΠΠΒ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69