tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γάμος και βάπτιση για τον Θανάση και την Μαρία!

Ο Δεκαπενταύγουστος για τους περισσότερους είναι αγαπημένη καλοκαιρινή γιορτή. Ακριβώς γι’ αυτό το λόγο, επέλεξαν τον Αύγουστο ο Θανάσης και η Μαρία για να πραγματοποιήσουν το γάμο τους και τη βάπτιση του γιου τους Ευάγγελου.

Στην εκκλησία των Αγίων Αναργύρων στη Βέροια, οι πιο στενοί και αγαπημένοι φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού, ήταν μάρτυρες σε αυτές τις δύο πολύ σημαντικές στιγμές της οικογένειας. Η διακόσμηση του χώρου της εκκλησίας και της δεξίωσης, κοινή και για τα δύο μυστήρια, είχε στοιχεία του μπλε, του λευκού και του χρυσού και… έναν κύκνο.

Για τον μικρό Ευάγγελο, φτιάχτηκε ένα candy table αφιερωμένο μόνο σ’ εκείνον. Σε αυτό κυριάρχησαν μπλε και λευκά χρώματα. Γλυκιές λιχουδιές, cupcakes, μπισκότα Marsemel έδωσαν μια πιο αγορίστικη διάθεση εμπνευσμένα από τη θεματολογία της βάπτισης. Για τους μικρούς φίλους του νεοφώτιστου, στήθηκε ένα kids’ corner με διάφορα δωράκια.

Μοιράστηκαν μπομπονιέρες και επιλέχθηκε ένα χειροποίητο μαρτυρικό μπρελόκ από λινάτσα με ένα επιχρυσωμένο σταυρό κολλημένο πάνω.

Συνοδευτικά με τα γλυκά, προσφέρθηκε δροσερή λεμονάδα στους καλεσμένους.

Φωτογραφίες: Μάνος Λιανίδης (Facebook account: Lianidis Manos)
Στολισμός: Αμάραντο (Facebook account: Αμάραντο)
Sweets: Μαρία Κόγια (Facebook account: Maria Kogia & Kogias bakery)

Ο "Πληροφοριοδότης" εύχεται στον Θανάση και την Μαρία να ζήσουν ευτυχισμένοι και να χαίρονται τον νεοφώτιστο γιο τους, Ευάγγελο.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69