tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αγιασμός πραγματοποιήθηκε στο ΚΕΜΑΕΔ Δήμου Βέροιας (φωτογραφίες)

Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Δεξιότητες (ΚΕΜΑΕΔ) Δήμου Βέροιας.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας κ. Παντελεήμωνας, ο οποίος ευχήθηκε καλή εκπαιδευτική χρονιά, πιο εύκολη, πιο ειρηνική στους μαθητές και να είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Τέλος συμπλήρωσε ότι η Μητρόπολη θα είναι πάντα στο πλευρό του Κέντρου.

Η εθελόντρια διευθύντρια του ΚΕΜΑΕΔ Μελίνα Δαμιανίδου Μιχαηλίδου απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στην επίσημη πρώτη μέρα λειτουργίας του Κέντρου. Αναφέρθηκε σε ένα νέο μεγαλόπνοο έργο που ετοιμάζεται με τη συνδρομή της Αντιπεριφέρειας το οποίο σύντομα θα ανακοινωθεί επίσημα, ενώ τέλος προσέφερε δώρα στον Μητροπολίτη( για την ονομαστική του εορτή, που λόγω του κορονοϊού δεν δέχθηκε επισκέψεις).

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Στέργιος Μουρτζίλας απηύθυνε χαιρετισμό λέγοντας ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Αντιπεριφέρεια Ημαθίας στηρίζει το έργου του Κέντρου.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Γεωργία Μπατσαρά απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό εκ μέρους του Δημάρχου Βέροιας, κι εξέφρασε την θερμή υποστήριξη του Δήμου στο έργου του Κέντρου.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βασίλης Παπαδόπουλος, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Γεωργία Μπατσαρά, ο Αστυνομικός Διευθυντής Γιώργος Αδαμίδης, οι εκπρόσωποι του Αντιπεριφερειάρχη κ. Καλαϊτζίδη, οι κυρίες Όλγα Καλαϊτζίδου και Ιωάννα Γκουτζιλίκα, η πρώην Δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Βέροιας Στέργιος Διαμάντης, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Δημήτρης Πυρινός, η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μαρίνα Ψωμιάδου, η αντιπρόεδρος του Ομίλου προστασίας απόρου παιδιού Καίτη Γαλλίκα,  εκπαιδευτικό προσωπικό, εθελοντές και φίλοι του Κέντρου.

Μετά την τελετή ακολούθησε μπουφές με αλμυρά, γλυκά κεράσματα και καφέ για τους παρευρισκόμενους.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69