tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αγιασμός και κοπή βασιλόπιτας στο ΚΕΜΑΕΔ (φωτογραφίες)

Την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε αγιασμός για το νέο έτος και κοπή της βασιλόπιτας στο Κέντρο Μέριμνας Ατόμων Ειδικών Δεξιοτήτων Δήμου Βέροιας (ΚΕΜΑΕΔ).

Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στον χώρο του γυμναστηρίου του Κέντρου, παρουσία της τοπικής αρχής, εθελοντών, φίλων του Κέντρου, καθώς και του προσωπικού και των παιδιών αυτού.

Μετά τον αγιασμό ο Μητροπολίτης ευλόγησε κι έκοψε την βασιλόπιτα. Τα κομμάτια της μοιράστηκαν σε όλους τους παρευρισκόμενους. Το τυχερό φλουρί έπεσε στην γυμνάστρια του Κέντρου, Σοφία Δαμιανίδου.

Ο Μητροπολίτης απεύθυνε πατρικές ευχές στους εργαζομένους και τα παιδιά του Κέντρου, μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά και το καθιερωμένο χρηματικό ποσό για την οικονομική ενίσχυση του Κέντρου στην διευθύντρια.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο Βουλευτής Αναστάσιος Μπαρτζώκας και η εθελόντρια διευθύντρια του ΚΕΜΑΕΔ Μελίνα Μιχαηλίδου Δαμιανίδου.

Παραβρέθηκαν στην τελετή ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Διεύθυνσης Ημαθίας Δημήτρης Πυρινός, η εκπρόσωπος της ΠΕ Ημαθίας Ιωάννα Γκουτζιλίκα, η πρώην Δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας Αθηνά Τσιπουρίδου, η μουσικός Ελένη Αναγνώστου και η χοροδιδάσκαλος Μελίνα Παπαδοπούλου που εθελοντικά υποστηρίζουν τις εκδηλώσεις των παιδιών του Κέντρου κ.α.

Ακολούθησε κέρασμα και καφές για όλους.

 

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69