tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στρατιωτικό μνημόσυνο τελέσθηκε στην Βέροια (φωτογραφίες)

Στρατιωτικό μνημόσυνο τελέσθηκε το πρωί του Σαββάτου 26 Φεβρουαρίου, στο Στρατιωτικό Νεκροταφείο, εντός του  Δημοτικού Κοιμητηρίου Βέροιας.

Την τελετή διοργάνωσε η Ι Μεραρχία Πεζικού, το πρώτο μεγάλο Ψυχοσάββατο της χρονιάς, για να τιμήσει τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες που έπεσαν υπέρ πίστεως της πατρίδος.

Το τρισάγιο πραγματοποίησαν οι Αρχιμανδρίτες Αθηναγόρας Μπίρδας, Παύλος Μπούργκας και ο Διάκος Κοσμάς Καραγιάννης.

Ο Ταγματάρχης Βασίλειος Λέτσιος ανέγνωσε τα ονόματα των 70 πεσόντων, ενώ παράλληλα έπεφτε ομοβροντία πυρών.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τον Διοικητή της Ι Μεραρχίας Πεζικού Στρατηγό Δ. Βουνίσιο και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας Ταξίαρχο Γ. Αδαμίδη.

Τελέσθηκε ενός λεπτού σιγή, ακολούθησε ο Εθνικός Ύμνος και ακολούθως ο Διοικητής και οι επίσημοι κατέθεσαν λουλούδια στα στρατιωτικά μνήματα.

Μετά το πέρας της τελετής παρατέθηκε καφές στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Βέροιας.

Στην τελετή παραβρέθηκε η στρατιωτική, αστυνομική και πολιτική ηγεσία της περιοχής, καθώς επίσης και το Παράρτημα Βέροιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Ο Διοικητής της Ι Μεραρχίας Πεζικού Στρατηγός Δ. Βουνίσιος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ταξίαρχος Γ. Αδαμίδης, εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων, ο Υφυπουργός Οικονομικών Α. Βεσυρόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κ. Καλαϊτζίδης, οι Βουλευτές Α. Μπαρτζώκας και Α. Τόλκας, οι Αντιδήμαρχοι Βέροιας Γ. Μπατσαρά, Α. Τσαχουρίδης, Β. Παπαδόπουλος, εκπρόσωποι του Παραρτήματος Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ημαθίας, συγγενείς των κεκοιμημένων κ.α.

 

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69