tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Οι φορείς της Βέροιας αποχαιρετούν τον Φώτη Καραβασίλη - Συλλυπητήρια μηνύματα

Πολλά είναι τα συλλυπητήρια μηνύματα που φθάνουν στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο για τον θένατο του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Φώτη Καραβασίλη. Τα συγκεντρώσαμε και τα δημοσιεύουμε παρακάτω:

Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, μόλις πληροφορήθηκε το θάνατο του Προέδρου του,  Φώτη Καραβασίλη, σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε :

  1. Να παρακολουθήσει σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο την εξόδιο ακολουθία
  2. Να κατατεθεί στεφάνι στη σωρό του, εκ μέρους του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας
  3. Να υποβάλλει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος
  4. Να παραμείνουν κλειστές οι διοικητικές υπηρεσίες του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, κατά την ημέρα της κηδείας του, σε ένδειξη πένθους
  5. Να απέχουν οι δικηγόροι – μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας από τα ακροατήρια, κατά την ημέρα της κηδείας του, σε ένδειξη πένθους
  6. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του, κατά την πρώτη, μετά το θάνατό του, συνεδρίαση πολιτικών και ποινικών Δικαστηρίων στην πόλη της Βέροιας.
  7. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του, κατά την πρώτη, μετά το θάνατό του, συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου και
  8. Να διατεθεί, υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του, χρηματικό ποσό, για φιλανθρωπικό σκοπό
  9. Να δημοσιευθεί το παρόν στον τύπο και στην ιστοσελίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας

Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας

Η διοίκηση και τα μέλη της Λέσχης Αυτοκινήτου Βέροιας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του φίλου και συνεργάτη και μέλους μας Φώτη. 
 
Ο φίλος μας Φώτης Καραβασιλης υπήρξε καλός συνεργάτης ,θερμό μέλος της Λέσχης μας και αξιοπρεπής άνθρωπος στην κοινωνία της Βέροιας. 
 
Καλό ταξίδι φίλε Φώτη

Πρωτοβουλία για το Παιδί

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί εκφράζει την βαθιά θλίψη όλων των ανθρώπων της για τον αναπάντεχο θάνατο του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, Φώτη Καραβασίλη.

Η έξοδος του είναι μεγάλη απώλεια για την πόλη μας και για τον Σύλλογό μας καθώς υπήρξε πραγματικός φίλος και υποστηρικτής του έργου της Πρωτοβουλίας για το Παιδί. Τον αποχαιρετούμε με αίσθημα οδύνης, αλλά και ευγνωμοσύνης για την συνολική του προσφορά στην τοπική κοινωνία.

Απευθύνουμε στην οικογένειά και τους άμεσους συνεργάτες του τα πιο θερμά συλλυπητήριά μας.

Εργατικό Κέντρο Βέροιας

Η Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο & τα στελέχη του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βέροιας με οδύνη αποχαιρετούν τον Φώτη Καραβασίλη τον φίλο, τον αγωνιστή, τον συνεργάτη και πάνω από όλα τον Άνθρωπο που η πορεία του και η προσφορά του σημάδεψε ανεξίτηλα την κοινωνία της Βέροιας.

Από τη θέση του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας διακρινόταν για το ήθος και την αξιοπρέπεια του.

Υπηρέτησε με πάθος, συνέπεια, αλτρουισμό και ανιδιοτέλεια τη νομική επιστήμη.

Σε όλη τη διάρκεια της ζωής και της σταδιοδρομίας του δε σταμάτησε να αγωνίζεται για τα ιδανικά και τις ιδέες του.

Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Καλό ταξίδι Φώτη.

ΚΕΜΑΕΔ

Το Κέντρο Μέριμνας ΑμΕΑ Βέροιας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Φώτη Καραβασίλη προέδρου το δικηγορικού συλλόγου Βέροιας  καλού φίλου και συμπαραστάτη του δύσκολου έργου μας. Ευχόμαστε από καρδιάς ο θεός να τον αναπαύσει οπλίζοντας με υπομονή τους οικείους του.

Καλό παράδεισο.

Φιλόπτωχος Αδελφότητα Κυριών Βέροιας

Με βαθύτατη θλίψη πληροφορηθήκαμε την απρόσμενη απώλεια του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, μέλους της επιτροπής διαχείρισης του Κληροδοτήματος Κάππου, που είναι άμεσα συνυφασμένο με τη Φιλόπτωχο Αδελφότητα Κυριών Βέροιας και δραστήριου μέλους σε όλους τους τομείς, πολιτικούς και πολιτιστικούς, της τοπικής μας κοινωνίας, ΦΩΤΗ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ.
 
Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. εύχονται καλό παράδεισο στον εκλιπόντα και εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στη μητέρα του και όλους τους οικείους του.
 
Αιωνία του η μνήμη !!!

Δ.Ε.Ε.Π. Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας

Εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για τον αδόκητο θάνατο του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, Φώτη Καραβασίλη, που επήλθε χθες 9-5-2022. Ο Φώτης Καραβασίλης εκτός από καταξιωμένος νομικός, ήταν επίσης ένας αγωνιστής, ένας άνθρωπος γεμάτος διάθεση προσφοράς και αρωγής προς τον συνάνθρωπο. Η απώλειά του θα είναι πραγματικά αισθητή στην Ημαθία και όχι μόνο. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του, καλό Παράδεισο να έχει.

Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας  εκφράζει την  βαθύτατή του θλίψη για τον αναπάντεχο θάνατο του Πρόεδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, Φώτη Καραβασίλη.

Διακεκριμένος Επιστήμονας, Ευγενής Άνθρωπος, πνεύμα ανήσυχο και ελεύθερο που ξεχείλιζε από καλοσύνη, υπερασπίστηκε με τόλμη και γενναιότητα τις απόψεις του, υπηρετώντας με ανιδιοτέλεια και επιλέγοντας συνειδητά την προάσπιση των συμφερόντων του νομικού κόσμου, ως Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας.

Προσέφερε την αγάπη του και την στήριξη του απλόχερα, με ευαισθησία και σεβασμό. Μας τίμησε όχι μόνο με τη συνεργασία του, αλλά κυρίως τη φιλία και την εμπιστοσύνη του.

Το κενό που αφήνει πίσω του είναι σίγουρα δυσαναπλήρωτο, αλλά η παρακαταθήκη του σημαντική και το έργο του οδηγός για τους επόμενους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας, με την είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, Φώτη Καραβασίλη, αποφάσισε ομόφωνα:

-Να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας

- Να παραστεί η Πρόεδρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στην εξόδιο ακολουθία.

 -Να καταθέσει στεφάνι στην μνήμη του. 

Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης

Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για τον πρόωρο και αναπάντεχο θάνατο του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, Φώτη Καραβασίλη.

Ο εκλιπών υπηρέτησε τη θέση του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας με ήθος και εργατικότητα και έχαιρε ευρύτατης εκτίμησης και αναγνώρισης από την κοινωνία της Ημαθίας. Το κενό που αφήνει η απώλειά του στη δικηγορική οικογένεια είναι δυσαναπλήρωτο.

Καλό ταξίδι Φώτη.

Βουλευτής Τάσος Μπαρτζώκας

Είμαι βαθιά θλιμμένος από την είδηση του θανάτου του φίλου, Φώτη Καραβασίλη. Η απουσία του μας στοιχίζει ήδη πολύ. Ξεχώριζε για το ήθος του, το δυναμισμό και την προσήνειά του. Κυρίως όμως, ο Φώτης ήταν ένας αυθεντικά ευγενής άνθρωπος.

Θα μας λείψει πολύ!

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του!

ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας

Ο δικηγορικός κόσμος, αλλά και η κοινωνία της Ημαθίας θρηνεί σήμερα την απώλεια του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Φώτη Καραβασίλη.

Ο Φώτης Καραβασίλης υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια σε κάθε βήμα που του επεφύλασσε η ζωή. Από την τοπική αυτοδιοίκηση μέχρι το Δικηγορικό Σύλλογο και την ενασχόλησή του με τα κοινά και την πολιτική προέτασσε πάντοτε την κοινωνία, τους πολίτες, τον άνθρωπο.

Ως ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ οφείλουμε να εκφράσουμε τη βαθύτατη θλίψη όλων μας για την απώλεια ενός πραγματικού αγωνιστή, ενός σπουδαίου ανθρώπου, ο οποίος είτε με την πραότητα και την ευγένειά του είτε με το χαμόγελό του πάντοτε στεκόταν αρωγός σε κάθε δίκαιο κοινωνικό αγώνα.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της ημαθιώτικης γης που θα τον σκεπάζει.

ΚΕΠΑ Βέροιας

Ένας αγαπητός συμπολίτης, ένας φίλος, ένας άνθρωπος που στήριζε έμπρακτα τον Πολιτισμό, έφυγε για το μεγάλο ταξίδι. Η πόλη μας φτωχότερη από σήμερα!

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπητού μας Φώτη Καραβασίλη, από το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό της Κ.Ε Π.Α. Δήμου Βέροιας.

Έρασμος

To ΔΣ και οι εργαζόμενοι του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος» εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την αναπάντεχη εκδημία του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Φώτη Καραβασίλη, ενός ιδιαίτερα λαοπρόβλητου και αγαπητού ανθρώπου στο σύνολο της τοπικής κοινωνίας της Ημαθίας.

Ο Φώτης Καραβασίλης, προτάσσοντας πάντοτε την αισιοδοξία και την αγωνιστικότητά του, με έμφυτο οδηγό του την ευαισθησία, την καλοσύνη και την ανιδιοτέλεια, συνδύαζε τη γνώση με την εμπειρία, τη διορατικότητα με τον οραματισμό, ως ένας πραγματικός λειτουργός του νομικού μας πολιτισμού, αλλά και ως τοπικός πολιτευτής, που εισέπραττε και εισπράττει αγάπη και καθολικό σεβασμό των συναδέλφων του σε κάθε χώρο της δράσης του. 

Ο εκλιπών υπήρξε παράλληλα πολύτιμος αρωγός απέναντι στη δομή μας, με την αφιλοκερδή του παροχή νομικών υπηρεσιών προς κάλυψη των αναγκών των ωφελούμενων γυναικών του Ξενώνα Βραχείας Διαμονής. 

Ευχόμαστε ολόψυχα καλό Παράδεισο στον ίδιο και ψυχική ενδυνάμωση στην οικογένεια και τους οικείους του.

Όμιλος Προστασίας Παιδιού Βέροιας

Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για τον άδικο χαμό του Φώτη Καραβασίλη, η απώλεια του οποίου αφήνει μεγάλο κενό τόσο στο Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας τον οποίο υπηρέτησε από τη θέση του Προέδρου την τελευταία τετραετία, όσο και στην ευρύτερη δημόσια σφαίρα της τοπικής μας κοινωνίας.
 
Ο εκλιπών πέρα από την πολυετή συνδικαλιστική του δράση και την συμμετοχή του στην πολιτική ζωή του τόπου, υπήρξε έμπρακτα υποστηρικτής του εθελοντισμού με την εθελοντική του συμμετοχή σε αθλητικά και πολιτιστικά σωματεία.
 
Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ομίλου Προστασίας Παιδιού Βέροιας εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στη μητέρα του Γιαννούλα, χρόνια υποστηρίκτρια του φιλανθρωπικού μας έργου, στην οικογένεια του και στους οικείους του και τους εύχονται την από Θεού παρηγοριά.

Οικονομικό Επιμελητήριο - 4ο Περιφερειακό Τμήμα Κεντροδυτικής Μακεδονίας

Ο θάνατος του ΦΩΤΗ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ,  μας προκαλεί μεγάλη συγκίνηση και θλίψη και είναι μια τεράστια απώλεια για την τοπική κοινωνία και αφήνει τεράστιο κενό στην δημόσια ζωή του τόπου μας. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, που φωνές και δράσεις σαν του φίλου ΦΩΤΗ είναι περισσότερο αναγκαίες από ποτέ, η απώλεια του μας συγκλόνισε όλους.

Ο ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ,  από τα νεανικά του χρόνια και σε όλη τη διάρκεια της ζωής και της σταδιοδρομίας του δεν σταμάτησε να αγωνίζεται για τα ιδανικά και τις ιδέες του, πάντα με μαχητικότητα, αποφασιστικότητα και διάθεση προσφοράς στο κοινό καλό και στην πρόοδο.

Σοβαρός επιστήμονας και ενεργός σε όλες τις αυτοδιοικητικές και συνδικαλιστικές μάχες που χρειάστηκε να δοθούν, αναζητούσε πρακτικές λύσεις με διάθεση συνεργασίας για την επίλυση των προβλημάτων.

Η οικογένεια του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ, το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του φορέα μας, εκφράζουμε τη θλίψη  και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους και τους συνεργάτες του και φωνάζουμε πως κάποιος τόσο ξεχωριστός σαν τον ΦΩΤΗ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ δεν μπορεί ποτέ να ξεχαστεί.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69