tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η Βέροια αποχαιρέτησε τον Φώτη Καραβασίλη

Το τελευταίο αντίο στον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Φώτη Καραβασίλη είπε την Τρίτη το απόγευμα η τοπική κοινωνία. Φίλοι, συνάδελφοι, πολιτικοί συνοδοιπόροι και συγγενείς συγκεντρώθηκαν στους Αγίους Αναργύρους και τον αποχαιρέτησαν με θλίψη. 

Φίλοι του Φώτη Καραβασίλη έκαναν πράξη επιθυμία του και τοποθέτησαν πάνω στο φέρετρο 4 σημαίες. Ήταν Ελληνική σημαία, η σημααία του ΠΑΣΟΚ, του Παναθηναϊκού και της ποδοσφαιρικής Βέροιας.

Επικήδειο εκφώνησαν οι δικηγόροι Σοφία Ζειμπέκη, Ντίνος Βλαχόπουλος, Δημήτρης Μπατζιάκας, ο τοπικός Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Κώστας Ασλάνογλου και ο πρώην δήμαρχος Νάουσας Τάσος Καραμπατζός.

Ο Φώτης Καραβασίλης είχε ενεργή συμμετοχή στον Σύλλογο Φοιτητών Νομικής Θράκης «Κώστας Βάρναλης» και στο Φοιτητικό Όμιλο Θεάτρου Κινηματογράφου Κομοτηνής «ΦΟΘΚ».

Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας τις τετραετίες 1986-1990 & 1990-1994, Αντιδήμαρχος Βέροιας 1990-1991, Προέδρος της Διαδημοτικής Επιχείρησης Μαρμάρων 1991-1994, Αντινομάρχης Ημαθίας 1995-1998 με αρμοδιότητα στην Παιδεία, τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό, τον Τουρισμό, τη Νέα Γενιά και τα Οικονομικά της Νομαρχίας Ημαθίας.

Είχε εθελοντική συμμετοχή σε αθλητικά και πολιτιστικά σωματεία και υπήρξε μέλος της Κίνησης για τη Διεθνή Ειρήνη και τον Αφοπλισμό

Θήτευσε ως Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας την περίοδο 2011-2017 και ως Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βεροίας από τον Ιανουάριου του 2018 έως και την ημέρα του θανάτου του, στις 9 Μαΐου 2022.

karavasilis kideia3

karavasilis kideia

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69