tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έκκληση για τη σωτηρία δίχρονου κοριτσιού που κινδυνεύει

Έκκληση προκειμένου να συμβάλλουμε όλοι στην προσπάθεια να σωθεί η ζωή ενός κοριτσιού από το Πλατύ Ημαθίαςπου βρίσκεται σε κίνδυνο, κάνει το Σωματείο «Παιδική Χαρά».

Συγκεκριμένα, το Σωματείο «Παιδική Χαρά» μας καλεί να στηρίξουμε τον αγώνα της μόλις δύο ετών Ταξιαρχούλας, η οποία πάσχει από βαρύτατη συγγενή καρδιοπάθεια και κινδυνεύει να χάσει τη ζωή της.

Το κοριτσάκι χρειάστηκε να χειρουργηθεί για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, όταν ήταν μόνο λίγων ημερών. Τώρα όμως, η μικρή Ταξιαρχούλα πρέπει να χειρουργηθεί ξανά, αφού σύμφωνα με τον γιατρό που την παρακολουθεί, υπάρχει κίνδυνος ανακοπής.

Η συγκεκριμένη επέμβαση, ωστόσο, πραγματοποιείται μόνο σε ιδιωτική κλινική και το κόστος μόνο για την εισαγωγή της μικρής ξεπερνάει τα 15.000 ευρώ, με την οικογένεια της μικρής Ταξιαρχούλας να αδυνατεί να καλύψει τα απαιτούμενα έξοδα.

Το Σωματείο «Παιδική Χαρά», λοιπόν, μας καλεί να στηρίξουμε τον αγώνα των γονιών του κοριτσιού και να τους βοηθήσουμε οικονομικά, ώστε το κοριτσάκι να χειρουργηθεί άμεσα και να μην χάσει τη ζωή του. Ενώνοντας τις δυνάμεις μας, μπορούμε να σώσουμε τη ζωή της Ταξιαρχούλας και το σίγουρο είναι πως σε μία τόσο σημαντική προσπάθεια, ακόμη και ένα ευρώ μπορεί να βοηθήσει.

Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν τη μικρή Ταξιαρχούλα να χειρουργηθεί άμεσα, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους παρακάτω λογαριασμούς:

ALPHA BANK

IBAN: GR9401407010701002002029468

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Όταν θα κάνετε την κατάθεση, θα γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη «ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ…» και το ονοματεπώνυμό σας, διότι το Σωματείο «Παιδική Χαρά» χρειάζεται τα στοιχεία των δωρητών για τις αποδείξεις που πρέπει να στείλει.

PayPal

https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness

Για κατάθεση από εξωτερικό:

IBAN: GR9401407010701002002029468

BENEFICIAR: CHILD ́ S HAPPINESS

BIC: CRBAGRAA

BRAND’S NAME: 701

ADDRESS: Egnatias 2, 54626, Thessaloniki

REFERENCE: Donation by + your full name

Μετά την κατάθεση θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το Σωματείο «Παιδική Χαρά» είτε με μήνυμα inbox, είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για την απόδειξη της δωρεάς σας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69