tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ανακαίνιση περιπτέρου στο Πυροφυλάκιο Καστανιάς από Παλαιούς Προσκόπους

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022, η προσπάθεια που ξεκίνησαν στις 25 Αυγούστου ομάδα Παλαιών Προσκόπων, που αποτελείται από τους Κώστα Στεργιόπουλο, Παναγιώτη Κόλκα, Μανώλη Λάμπρογλου, Θανάση Στάντζο και τους φίλους Νίκο Πελέκη και Μιχάλη Κάφψαλο και που αφορά τη ριζική συντήρηση και ανακατασκευή του περιπτέρου που βρίσκεται στο Πυροφυλάκιο στον ιστορικό για τους Προσκόπους λόφο του Σταυρού, που σήμερα είναι πάρκο κεραιών.

Οι εργασίες αφορούσαν την ολική αντικατάσταση της σκεπής του περιπτέρου με τοποθέτηση καινούργιας και την ολική αντικατάσταση της «επίπλωσής του».

Η ομάδα των Παλαιών Προσκόπων και φίλων καλεί τους επισκέπτες του σημείου να δείξουν τον απαιτούμενο σεβασμό επισκεπτόμενοι τον χώρο και αυτό θα αποτελεί την καλύτερη αναγνώριση της πρωτοβουλίας τους.

Τέλος ευχαριστεί τον Αντιδήμαρχο Βέροιας κ. Βασίλη Παπαδόπουλο για την μεταφορά της απαιτούμενης ξυλείας, τον Γιώργο Δημούλα για την βοήθεια και στήριξη και τους επίσης Παλαιούς Προσκόπους Αλέξανδρο Ψώνη και Μανώλη Λάμπρογλου για τη χορήγηση αργούσης για αυτούς ξυλείας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69