tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στα «ροζ» στολίστηκε το Δημαρχείο Βέροιας (φωτογραφίες)

Μήνας ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού ο Οκτώβριος.

Στα πλαίσια αυτά ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Ημαθίας «Άγιος Παρθένιος» σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία  Κοινωνικής Προστασίας – Υγείας – Εθελοντισμού Δήμου Βέροιας και τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας επιμελήθηκαν τον στολισμό του εξωτερικού χώρου του Δημαρχείου Βέροιας.

Ροζ κορδέλες με το χαρακτηριστικό σύμβολο κατά του καρκίνου τοποθετήθηκαν από τα μέλη των συλλόγων, του Δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη, της πρώην Δημάρχου Χαρούλας Ουσουλτζόγλου, των Αντιδημάρχων Γεωργίας Μπατσαρά και Συρμούλας Τζήμα, της προέδρου του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μαρίνας Ψωμιάδου, της προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας Αθηνάς Τσιπουρίδου και υπαλλήλων των υπηρεσιών του Δήμου, στα δέντρα που κοσμούν το προαύλειο του Δημαρχείου.

Την Τρίτη 18 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί, ραντεβού στην αυλή του Δημαρχείου για τον 5ο περίπατο ενημέρωσης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Συμμετέχουν "Τα παιδιά της Άνοιξης", τα παιδιά του "ΚΕΜΑΕΔ" Κέντρο Μέριμνας ΑμΕΑ Βέροιας, το "ΜΑμΑ" Μέριμνα ατόμων με αυτισμό-κδαπ, ο Δήμος Βέροιας, ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ημαθίας, ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας, φορείς και πολίτες της πόλης μας.

Εκκίνηση: πλατεία Δημαρχείου ώρα 11.00πμ

Τερματισμός: μπροστά στο Δημαρχείο, όπου τα παιδιά θα ελευθερώσουν τα μπαλόνια τους, στέλνοντας παντού το μήνυμα της πρόληψης.

"Ελάτε να περπατήσουμε μαζί για τη ζωή"

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69