tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Βέροιας: Σχεδόν 800 Γυναίκες θύματα έμφυλης βίας έλαβαν υποστήριξη

Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, με απόφασή της στις 17 Δεκεμβρίου 1999, ανακήρυξε την 25η Νοεμβρίου ως Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών για να αναδείξει ένα σημαντικό πρόβλημα με παγκόσμια διάσταση.

Η Ημέρα αυτή είχε καθιερωθεί ήδη από το 1981 από γυναικείες οργανώσεις, σε ανάμνηση της φρικτής δολοφονίας των τριών αδελφών Μιραμπάλ, πολιτικών αγωνιστριών από την Δομινικανή Δημοκρατία, με διαταγή του δικτάτορα Τρουχίλο.

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά της Γυναικείας κακοποίησης το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Βέροιας ευχαριστεί θερμά όλες τις γυναίκες επιζήσασες της Έμφυλης Βίας που έχουν επισκεφθεί το Κέντρο από τον Οκτώβριο του 2013 έως σήμερα. Σχεδόν 800 Γυναίκες θύματα έμφυλης βίας αλλά και γυναίκες που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες: άνεργες, μονογονείς, ΑμεΑ, προσφύγισσες, μετανάστριες  έλαβαν Κοινωνική, Ψυχολογική, Νομική και Εργασιακή στήριξη μέσω της Συμβουλευτικής με στόχο να ενδυναμωθούν, να στηριχτούν και να επιλέξουν οι ίδιες ποιες αποφάσεις θα πάρουν για τη ζωή τους.

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Βέροιας ανήκει στο πανελλήνιο δίκτυο δομών κατά της γυναικείας κακοποίησης με 43 Συμβουλευτικά κέντρα και 20 Ξενώνες φιλοξενίας σε όλη τη Χώρα. Το Κέντρο της Βέροιας εξυπηρετεί γυναίκες τόσο από τον Νομό Ημαθίας όσο και από όμορους Νομούς που δεν υπάρχει αντίστοιχο Συμβουλευτικό Κέντρο.

Οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν: οι μέρες και ώρες λειτουργίας είναι Δευτέρα – Παρασκευή 8:00-16:00, τηλ.επικοιν.: 23310 65304,  E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69