tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τι να κάνετε όταν επιστρέφει η ρίζα των μαλλιών σας

Αν έχετε βαμμένα μαλλιά, γνωρίζετε πόσο ενοχλητική είναι η ρίζα που ξεπροβάλει διαρκώς! Παρακάτω θα βρείτε κάποιους τρόπους για να κρύψετε, να καλύψετε ή να ξεφορτωθείτε την ρίζα των μαλλιών σας.

Αλλάξτε την χωρίστρα σας

Ένα πολύ χρήσιμο κόλπο, για να κρύψετε αποτελεσματικά την ρίζα των μαλλιών σας, είναι να αλλάξετε την χωρίστρα σας.

Αν έχετε την χωρίστρα σας την μέση, κάντε τη στα δεξιά ή στα αριστερά ή αν την έχετε στα δεξιά, κάντε τη στα αριστερά και το ανάποδο.

Με αυτόν τον πολύ εύκολο τρόπο, θα δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση ότι δεν έχει ξεπροβάλει η ρίζα σας και θα δώσετε ταυτόχρονα στα μαλλιά σας περισσότερο όγκο.

Φτιάξτε πλεξούδες

Οι πλεξούδες είναι ειδικές στο να αλλάζουν το πως δείχνουν τα μαλλιά σας. Συγκεκριμένα για να κρύψετε τις ρίζες σας, θα γίνουν εντελώς απαρατήρητες αν φτιάξετε ολλανδικές πλεξούδες ή αν κάνετε ένα στεφάνι πλεξούδα.

Αυτά τα χτενίσματα καλύπτουν το πάνω μέρος του κεφαλιού σας και γι’ αυτό ακριβώς καμουφλάρουν αποτελεσματικά την ρίζα των μαλλιών σας.

Δώστε όγκο στα μαλλιά σας

Θα αποσπάσετε με μεγάλη ευκολία την προσοχή από την ρίζα σας που επιστρέφει, αν την στρέψετε κάπου αλλού.

Μία πολύ καλή ιδέα, είναι να δώσετε όγκο στα μαλλιά σας. Αυτό μπορείτε να το κάνετε πολύ εύκολα με ειδικά προϊόντα για τα μαλλιά ή με μία βούρτσα και με ένα parlux πιστολάκι https://romylos.gr/collections/parlux .

Φορέστε αξεσουάρ

Μία ακόμα πρακτική λύση, είναι να καλύψετε την ρίζα των μαλλιών σας με αξεσουάρ. Κάποιες προφανείς επιλογές, είναι οι διάφορες στέκες, οι μπαντάνες και τα φουλάρια για τα μαλλιά.

Κάτι ακόμα που γίνεται, είναι να κρύψετε την ρίζα σας, τοποθετώντας τα γυαλιά οράσεως ή τα γυαλιά ηλίου σας στο κεφάλι σας.

Ξαναβάψτε μόνο την ρίζα

Καμιά φορά το να ξαναβάψετε την ρίζα σας, είναι η καλύτερη λύση, ειδικά αν θέλετε να κρατήσετε το βαμμένο σας χρώμα.

Επειδή όμως δεν κάνει καλό στα μαλλιά σας να τα βάφετε ξανά και ξανά, ίσως να θέλετε να βάψετε μόνο την ρίζα σας.

Το καλύτερο είναι να κάνετε αυτή τη διαδικασία σε κάποιο κομμωτήριο, αλλά μπορείτε να την κάνετε και μόνοι σας από το σπίτι.

Αν θέλετε να πάτε σε κομμωτήριο, αλλά δεν ξέρετε σε ποιο, μπορείτε πολύ απλά να γράψετε σε μία μηχανή αναζήτησης “κομμωτήρια Αγία Παρασκευήhttps://romylos.gr/pages/kommotiria-agia-paraskevi αν μένετε στην Αγία Παρασκευή και πάει λέγοντας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69