tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η Μητρόπολη έκοψε την βασιλόπιτά της

Τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου το απόγευμα στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας πραγματοποιήθηκε η κοπή Βασιλόπιτας της Μητρόπλης, παρουσία τοπικών πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, κληρικών και λαϊκών συνεργατών της.

Στην αρχή ο Μητροπολίτης ευλόγησε τη Βασιλόπιτα και στη συνέχεια έκανε τον απολογισμό του ποιμαντικού έργου της Μητρόπολης, με παράλληλη προβολή φωτογραφιών από τις ποικίλες καλλιτεχνικές, επιστημονικές, κηρυκτικές και πολιτιστικές δράσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά το παρελθόν έτος 2022.

Ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με τραγούδια της προσφυγιάς από τους Καθηγητές του Ωδείου, σηματοδοτώντας παράλληλα και τη λήξη των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Στο τέλος ο Μητροπολίτης απένειμε τον Χρυσό Σταυρό του Αποστόλου Παύλου στο Ωδείο της Μητρόπολης, το οποίο διοργάνωσε και συμμετείχε ενεργά στους επετειακούς εορτασμούς των 200 ετών από το Ολοκαύτωμα της ηρωικής και αγιοτόκου πόλεως της Ναούσης και τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή. Τον Χρυσό Σταυρό του Αποστόλου Παύλου παρέλαβε ο Διευθυντής του Ωδείου Γεώργιος Ορδουλίδης, ενώ αντίγραφα του επιδόθηκαν και στους παρόντες καθηγητές του Ωδείου.

Την εκδήλωση προλόγισε και παρουσίασε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Ειρηνουπόλεως και Γραμματέας της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Αρσένιος Χαλδαιόπουλος.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

methodos orizontio

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69