tsakiridis ban july21

Δείτε το φυλλάδιο προσφορών!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 fancy jewelry store

access ban20

Οικολογική Ομάδα Βέροιας: "Εικονική η λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού της Βέροιας"

Καταγγελία για την λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού Βέροιας εξέδωσε η Οικολογική Ομάδα Βέροιας, υποστηρίζοντας ότι η λειτουργία είναι εικονική. Στην ανακοίνωσή της η Οικολογική Ομάδα Βέροιας αναφέρει:

"Τον Αύγουστο του 2022, αποδείξαμε οτι ο βιολογικός καθαρισμός της Αλεξάνδρειας, ήταν μια πλήρως εγκαταλελειμμένη εγκατάσταση. Σε πλήρη αδράνεια. Σήμερα, μπορούμε να πούμε για τον βιολογικό της Βέροιας ότι δεν λειτουργεί. Σε πόσο προκλητικό βαθμό, θα του δούμε στο επόμενο διάστημα. Ελάχιστες ώρες πρίν την αλλαγή του χρόνου για το  2023, μέσα στη νύχτα , με τρεις Αστυνομικούς και υπηρεσιακό υπάλληλο, πάρθηκαν δείγματα των όσων απέβαλε ο βιολογικός στην «Τάφρο 66» εκείνη την ώρα . Ομολογουμένως όλο αυτό με κίνδυνο, να πέσουμε μέσα στα απόβλητα . Μια εικόνα πέραν πάσης φαντασίας. Μια σκούρη υγρή μάζα, σχεδόν χυλός, έβγαινε από τον βιολογικό. Η όλη διαδικασία και με την κατάθεση στην Αστυνομία, τελείωσε μιάμιση ώρα πριν την αλλαγή του χρόνου με τα πυροτεχνήματα παντού και τις ευχές για μακροημέρευση. Λίγες μέρες πριν τον αγιασμό των υδάτων, τα Θεοφάνια.

Στις 20-11-2019, έγινε μια σημαντική συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας για τον Βιολογικό καθαρισμό της πόλης μας. Εκεί ο Δρ. κύριος Γκανάτσιος, ο αποκλειστικός διαχειριστής των βιολογικών Αλεξάνδρειας και Βέροιας, είπε: « … όποιος θέλει και ότι ωρα θέλει να κάνει έρευνες. Να κατέβει στην εγκατάσταση και να κάνει μία γύρα». Ηταν βέβαιος ο κ. Γκανάτσιος ότι κανείς δεν θα κατέβαινε. Εάν κατέβαινε όμως, θα έβλεπε κομμένο γκαζόν, βαμμένα ντουβάρια και παράθυρα, σίγουρα και καφέ ή αναψυκτικό. Με μία γύρα, δεν μπορείς να καταλάβεις την λειτουργία της εγκατάστασης, που θέλει εξειδικευμένη γνώση. Εμείς λοιπόν, κάναμε μια γύρα αλλά, όχι εκεί που ήθελε ο Δρ. κύριος Γκανάτσιος.  Και επειδή είναι απόλυτα προβλέψιμοι όλοι του αντικειμένου αυτού με τους οποίους ήρθαμε σε εμπλοκή, πήγαμε παραμονές το βράδυ. Ξέραμε τι θα βρούμε, όπως ξέρουμε και τι θα πούν από δώ και πέρα, σχεδόν με απόλυτη ακρίβεια, όπως τον Αύγουστο στην Αλεξάνδρεια. Συνεχίζει ο βιολογικός της Βέροιας, να είναι ο μεγαλύτερος ρυπαντής του Νομού Ημαθίας, λόγω της καθημερινής επι δώδεκα μήνες λειτουργίας του, τρόπος του λέγειν. Και επειδή ο Δρ. κύριος Γκανάτσιος οφείλει να απαντήσει σε πολλά, κάνουμε την αρχή στις ερωτήσεις.

Κύριε Γκανάτσιο. Τυχαίνει να χαλάνε τακτικά μηχανήματα που έχουν σχέση με την ιλύ του βιολογικού;  Ξαναχάλασε στο παρελθόν και πότε κάποιο μηχάνημα που αποτέλεσμα είχε να αποβάλλεται στην «Τάφρο 66» η ιλύς του Βιολογικού; Με λίγα λόγια, πόσες φορές χάλασε μηχάνημα με εκνευριστική επιμονή στην ιλύ;

Το λυπηρό από όλην αυτην την κατάσταση είναι ότι, πολίτες προκάλεσαν τον έλεγχο, σε ακατάλληλο χρόνο για ελέγχους. Η Διοίκηση είναι το πρόβλημα που επιμένει να απουσιάζει από τις ανάγκες των πολιτών. Μια Διοίκηση πολυέξοδη, με πλήθος έμμισθων υπαλλήλων, που ο πολίτης νομίζει ότι σε κάποια στιγμή , θα είναι ο προστάτης του. Δυστυχώς, απέχουμε πολύ από το στοιχειωδώς αναγκαίο. Δηλαδή, την έννομη τάξη, την προστασία του υπέρτατου αγαθού, την υγεία και την προστασία του περιβάλλοντος. Με αυτήν την μορφή, η Δημόσια Διοίκηση, δεν πείθει κανέναν παρά μόνον όσους βιοπορίζονται από αυτήν, με διάφορους τρόπους".

H iRepair σας περιμένει στην Βέροια!

Σχέδια Βελτίωσης, Νέοι Γεωργοί, Αιτήσεις Gov/ΕΣΠΑ, Πληρωμές Λογαριασμών & άλλες υπηρεσίες

100% Ελληνικά χειροποίητα κοσμήματα!

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69