tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βιωματικό Εργαστήριο με θέμα: «Ο ρόλος της προσωπικής ανάπτυξης στο επαγγελματικό περιβάλλον»

Στο πλαίσιο του 2ου Κύκλου Βιωματικών Εργαστηρίων Προσωπικής Ανάπτυξης (2022-2023) που υλοποιούνται στο Βυζαντινό Μουσείο Βέροιας από ομάδα παιδαγωγικού και θεραπευτικού χαρακτήρα του Ινστιτούτου Βιωματικής Παρέμβασης NDI (Non Directivité Intervenante), σας προσκαλούμε το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στο πρώτο εργαστήριο του 2023 με θέμα «Ο ρόλος της προσωπικής ανάπτυξης στο επαγγελματικό περιβάλλον».

Πώς αντιμετωπίζω μια δύσκολη κατάσταση που με απασχολεί στη δουλειά μου; Καταφέρνω να το επικοινωνήσω αποτελεσματικά; Τι με στενοχωρεί και πού αυτό συναντά προσωπικές μου δυσκολίες; Πόσες φορές δεν αναρωτηθήκαμε τι κάνουμε όταν αντιμετωπίζουμε δύσκολες καταστάσεις στον επαγγελματικό μας χώρο; Η συνάντηση μας αυτή σκοπεύει στο μοίρασμα, την επικοινωνία και την ανάδειξη της σημασίας της προσωπικής μας ανάπτυξης στην αντιμετώπιση τους. Σε ένα κλίμα διευκόλυνσης της έκφρασης, ανεπιφύλακτης αποδοχής, ενσυναίσθησης και αυθεντικής επικοινωνίας, όπου το κάθε πρόσωπο είναι μοναδικό, ίσως οι δυσκολίες αυτές μικραίνουν!

Στην εμψύχωση η Θεανώ Χατζούδη, Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας NDI και ο Γιώργος Σλαυκίδης, Εκπαιδευτικός, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας NDI.

Έναρξη: 10 π.μ.

Διάρκεια: 3 ώρες

Είσοδος Ελεύθερη

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69