tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Την βασιλόπιτα έκοψε το ΚΕΜΑΕΔ (φωτογραφίες)

Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψε το Κέντρο Μέριμνας Ατόμων Ειδικών Δεξιοτήτων Δήμου Βέροιας (ΚΕΜΑΕΔ).

Στην όμορφη τελετή που έγινε στον αύλειο χώρο του Κέντρου, ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων τέλεσε τον αγιασμό και την κοπή της βασιλόπιτας. Ο Σεβασμιώτατος απεύθυνε πατρικές ευχές στους εργαζομένους και τα παιδιά του Κέντρου και προσέφερε στην διευθύντρια το χρηματικό ποσό των 1.500€ για την οικονομική ενίσχυση του Κέντρου.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν οι Αντιδήμαρχοι Γεωργία Μπατσαρά, Αλέξανδρος Τσαχουρίδης και Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, ο Βουλευτής Λάζαρος Τσαβδαρίδης, εκ μέρους του Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη η Σοφία Καραμελίδου από την Διεύθυνση Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας και η εθελόντρια διευθύντρια του ΚΕΜΑΕΔ Μελίνα Μιχαηλίδου Δαμιανίδου.

Μοιράστηκαν ατομικά βασιλοπιτάκια σε όλους, με την σύζυγο συνεργάτη του Αντιπεριφερειάρχη Βενετία Κοϊμτζή να κερδίζει το τυχερό φλουρί. Ακολούθησε κέρασμα και καφές για όλους.

Στην τελετή παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της τοπικής αρχής, εθελοντές, φίλοι του Κέντρου, καθώς και το προσωπικό και τα παιδιά αυτού.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69