tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η Βέροια τίμησε τον πολιούχο της Όσιο Αντώνιο τον Νέο (φωτογραφίες, βίντεο)

Με λαμπρότητα η Βέροια τίμησε την Τρίτη τον πολιούχο της Πόλης Όσιο Αντώνιο τον Nέο. 

Ανήμερα της εορτής το πρωί στον κατάμεστο πανηγυρίζοντα Προσκυνηματικό Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου του Βεροιέως τελέστηκε Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκταρίου, ο οποίος χοροστάτησε στον Όρθρο και κήρυξε τον θείο λόγο και με τη συμμετοχή των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλου, Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου και Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτωνος.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας εψάλησαν τα εγκώμια του Οσίου Αντωνίου και ακολούθησε πάνδημη Ιερά Λιτανεία του Ιερού Λειψάνου του Οσίου και της Θαυματουργού Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Δοβρά, την οποία κόμισε εχθές κατά τον Πανηγυρικό Εσπερινό ο Καθηγούμενος της ομώνυμης Ιεράς Μονής της Βεροίας Αρχιμ. Παντελεήμων Κορφιωτάκης, προκειμένου να συμπανηγυρίσει με τον Όσιο Αντώνιο.

Τοπικοί πολιτικοί και στρατιωτικοί άρχοντες και πλήθος ευσεβών Βεροιέων και ευλαβών πιστών από την ευρύτερη περιοχή προσήλθαν για να προσκυνήσουν τα χαριτόβρυτα Ιερά Λείψανα του Οσίου και την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Δοβρά.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69