tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με συγκίνηση τα θυρανοίξια του πρώτου Παρεκκλησίου προς τιμήν του Οσίου Γερασίμου του Υμνογράφου στη Νάουσα

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας Παντελεήμων λειτούργησε και κήρυξε τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης, όπου θησαυρίζεται η Θαυματουργός Ιερά Εικόνα της Παναγίας «Παντανάσσης».

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας τέλεσε τα Θυρανοίξια του πρώτου Παρεκκλησίου προς τιμήν του Νέου Αγίου της Εκκλησίας μας, Οσίου Γερασίμου του Υμνογράφου και της Αγίας Θεοπρομήτορος Άννης, στη σκήτη της οποίας ασκήτευσε ο νέος Άγιος.

Πλήθος ευσεβών Ναουσαίων και ευλαβών πιστών από την ευρύτερη περιοχή, Αγιορείτες Πατέρες και πνευματικά τέκνα του Οσίου Γερασίμου προσήλθαν για να ζητήσουν τη χάρη και τη βοήθεια των Αγίων και να προσκυνήσουν στο Ιερό Παρεκκλήσιο, το οποίο βρίσκεται εντός του Ιερού Ναού και θα καλύψει ανάγκες της Ενορίας.

Ο Μητροπολίτης κατά την ομιλία του, εμφανώς συγκινημένος, αναφέρθηκε στη ζωή και στον βίο του πνευματικού του πατρός και νέου Αγίου της Εκκλησίας μας, Οσίου Γερασίμου Μικραγιαννανίτου του Υμνογράφου, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού, Γραμματέα της Ιεράς Μητροπόλεως μας και Αρχιερατικό Επίτροπο Ειρηνουπόλεως Αρχιμ. Αρσένιο Χαλδαιόπουλο και τους συνεργάτες του.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69