tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Την βασιλόπιτα έκοψε το Σωματείο Σχολικών Καθαριστριών Ημαθίας

Την βασιλόπιτα έκοψε το Σωματείο Σχολικών Καθαριστριών Νομού Ημαθίας.

Σε μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα τα μέλη του Σωματείου, καθαρίστριες των σχολικών μονάδων Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας, παρουσία εκπροσώπων της τοπικής και πολιτικής αρχής έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Η εκδήλωση έγινε το απόγευμα της Κυριακής 12 Φλεβάρη, στην κατάμεστη αίθουσα του πολυχώρου Sala Ελιά στην Βέροια.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε η πρόεδρος των Σχολικών Καθαριστριών Αγνή Μανώλη, ο Βουλευτής Άγγελος Τόλκας, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας Βέροιας Συρμούλα Τζήμα και ο πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής και πρόεδρος ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας Αθανάσιος Δέλλας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκιρίνης, η πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Έλενα Ατσάλου, ενώ τις ευχές του έστειλε ο Βουλευτής Λάζαρος Τσαβδαρίδης που δεν μπόρεσε να παραβρεθεί καθώς έλειπε εκτός Ελλάδος.

Το φλουρί από την μεγάλη βασιλόπιτα έπεσε στον υποψήφιο βουλευτή – ιατρό Πέτρο Τσαπαρόπουλο, ενώ στα ατομικά βασιλοπιτάκια έπεσε στην Νικολέτα Κωνσταντινίδου (καθαρίστρια στο Μουσικό Σχολείο Βέροιας).

Το Σωματείο Σχολικών Καθαριστριών ευχαριστεί όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση κι εύχεται καλή κι ευλογημένη χρονιά σε όλους!

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69