tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στρατιωτικό μνημόσυνο τελέσθηκε στην Βέροια (φωτογραφίες)

Στρατιωτικό μνημόσυνο τελέσθηκε το πρωί του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου, στο Στρατιωτικό Νεκροταφείο, εντός του  Δημοτικού Κοιμητηρίου Βέροιας.

Την τελετή διοργάνωσε η Ι Μεραρχία Πεζικού, το πρώτο μεγάλο Ψυχοσάββατο της χρονιάς, για να τιμήσει τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες που έπεσαν υπέρ πίστεως της πατρίδος.

Το τρισάγιο πραγματοποίησε ο Αρχιμανδρίτης Αθηναγόρας Μπίρδας με ιερείς της Μητροπόλεως μας, καθώς κι ένας στατικός ιερέας. Ακολούθησε η ανάγνωση των ονομάτων των 70 πεσόντων, ενώ παράλληλα έπεφτε ομοβροντία πυρών.

Στέφανο κατέθεσε ο Υποδιοικητής της Ι Μεραρχίας Πεζικού Ταξίαρχος Ανέστης Ελευθεριάδης και ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας Ταξίαρχος Γιώργος Αδαμίδης.

Τελέσθηκε ενός λεπτού σιγή, ακολούθησε ο Εθνικός Ύμνος και ακολούθως ο Υποδιοικητής και οι επίσημοι κατέθεσαν λουλούδια στα στρατιωτικά μνήματα.

Μετά το πέρας της τελετής παρατέθηκε καφές στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Βέροιας.

Στην τελετή παραβρέθηκε η στρατιωτική, αστυνομική και πολιτική ηγεσία της περιοχής. Ο Υποδιοικητής της Ι Μεραρχίας Πεζικού Ταξίαρχος Ανέστης Ελευθεριάδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ταξίαρχος Γιώργος Αδαμίδης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ημαθίας Πύραρχος Αλέξανδρος Κουβακάς, ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, οι Βουλευτές Άγγελος Τόλκας και Αναστάσιος Μπαρτζώκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, οι Αντιδήμαρχοι Βέροιας Γεωργία Μπατσαρά και Βασίλης Παπαδόπουλος, εκπρόσωποι του Παραρτήματος Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ημαθίας, συγγενείς των κεκοιμημένων κ.α.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69