tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή η πεζοπορία και η ποδηλατάδα στις Ανθισμένες Ροδακινιές (φωτογραφίες, βίντεο)

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η δράση που διοργάνωσε ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας με θέμα τις Ανθισμένες Ροδακινιές.

Την Κυριακή πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο σημείο συνάντησης, στην πλατεία Ελιάς, για να συμμετάσχει στις δράσεις του συλλόγου, στην πεζοπορία και στην ποδηλατάδα, στον εύφορο και λουλουδιασμένο Βεροιώτικο κάμπο.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, συμπολίτες μας όλων των ηλικιών, γονείς με μικρά παιδιά στα καρότσια ή τα ποδηλατάκια, έφηβοι, πρόσκοποι, μέλη συλλόγων, λάτρεις της φωτογραφίας και φυσιολάτρες, κατηφόρισαν προς τον οικισμό της Μέσης. Εκεί έγινε μια στάση για να ακούσουμε ποίηση χάικου από τον ποιητή Ηλία Τσέχο, μουσική από κιθάρα από τον μουσικό Βασίλη Βαλαβάνη και την μαθήτρια του Μουσικού Σχολείου Βέροιας και του Ωδείου Φίλιππος Βέροιας Κατερίνα Πετρίδου, καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για το δέντρο της ροδακινιάς και την βιομηχανία του ροδάκινου από την γεωπόνο Πόπη Παπαοικονόμου.

Όλοι απόλαυσαν την ηλιόλουστη μέρα, φωτογράφησαν το τοπίο και φυσικά τις ντυμένες στα ροζ ροδακινιές, ενώ παράλληλα στο διάλειμμα απόλαυσαν εκλεκτά εδέσματα που προσέφεραν οι χορηγοί (σοκολάτες, κρουασάν, κομπόστες κ.α.).

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες πολλοί ήταν αυτοί που είχαν ζωγραφίσει το πρόσωπό τους με ανθάκια ροδακινιάς, καθώς από νωρίς το πρωί υπήρχε Face Painting για μικρά και μεγαλύτερα… παιδιά.

Στην πεζοπορία συμμετείχαν περίπου 750 άτομα, ενώ στην ποδηλατάδα περίπου 300 αναβάτες.

Όσοι συμμετείχαν στην ποδηλατάδα μπόρεσαν να επιλέξουν μεταξύ της εύκολης και της δύσκολης διαδρομής. Στην πρώτη περίπτωση ακολούθησαν την διαδρομή Μέση, Κουλούρα, Άμμος, Βέροια (17 χλμ). Ενώ στην δεύτερη περίπτωση οι πιο θαρραλέοι από το χωριό Άμμος συνέχισαν προς το Φράγμα, στις τεχνητές λίμνες και στα στενά του Αλιάκμονα, με επιστροφή προς την Βέροια (43 χλμ).

Την επόμενη Κυριακή θα πραγματοποιηθούν δράσεις σε συνεργασία με τους Φίλους Κλασικού Αυτοκινήτου Βέροιας και του Vespa Club Verias.

Φωτογραφίες από την ποδηλατάδα

View this gallery on Flickr

Φωτογραφίες από την πεζοπορία

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69