tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ιερατική Σύναξη πριν την έναρξη «ΚΘ´ Παυλείων» και «5ης Ιατρικής Εβδομάδος»

Την Παρασκευή 19 Μαΐου το πρωί στο Παύλειο Πολιστικό Κέντρο στη Βέροια πραγματοποιήθηκε η μηνιαία Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας.

Στην αρχή της συνάξεως ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Αθηναγόρας Μπίρδας καλωσόρισε τους Ιερείς και έδωσε οδηγίες για διοικητικά και οργανωτικά θέματα εν όψει της ενάρξεως των εκδηλώσεων των «ΚΘ΄ Παυλείων» και της «5ης Ιατρικής Εβδομάδος του Αγίου Λουκά του Ιατρού».

Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας Παντελεήμων, ο οποίος μίλησε με θέμα: «Διδακτός Θεού: Γεράσιμος ο Υμνογράφος – Μικραγιαννανίτης» και έκανε εκτενή αναφορά στις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί προς τιμήν του νέου Αγίου της Εκκλησίας μας και πνευματικού του πατρός, Οσίου Γερασίμου του Υμνογράφου και θα πραγματοποιηθούν προσεχώς.

Τέλος ο Μητροπολίτης Παντελεήμων προέτρεψε τους Ιερείς να συμμετέχουν ενεργά στις λατρευτικές, πολιτιστικές, καλλιτεχνικές και επιστημονικές εκδηλώσεις των «ΚΘ΄ Παυλείων» που διοργανώνει για 29η συνεχή χρονιά η Αποστολική Μητρόπολη της Βεροίας προς τιμήν του ιδρυτού της, Αγίου Ενδόξου Αποστόλου Παύλου.

Οι εκδηλώσεις των «ΚΘ΄ Παυλείων» και της «5ης Ιατρικής Εβδομάδος του Αγίου Λουκά του Ιατρού» ξεκινούν το εσπέρας της 26ης Μαΐου με την πάνδημη υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Παντελεήμονος του Ιαματικού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας και πρόκειται να ολοκληρωθούν το εσπέρας της 29ης Ιουνίου με τον Διορθόδοξο Πολυαρχιερατικό Εσπερινό στο Βήμα του Αποστόλου Παύλου.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69