tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ενημέρωση έλαβαν από το σωματείο σχολικών καθαριστριών Ημαθίας Κ. Βοργιαζίδης και Κ. Καλαϊτζίδης

Εκτενής ενημέρωση έλαβαν ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης και ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης από το σωματείο σχολικών καθαριστριών Ημαθίας.

Στην συνέλευση που είχαν οι εργαζόμενες καθαρίστριες των σχολικών μονάδων, το απόγευμα του Σαββάτου στον πολυχώρο Σάλα Ελιάς, η πρόεδρος του συλλόγου Αγνή Μανώλη αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενες με τις συμβάσεις τους.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης "ΕΡΑΣΜΟΣ" με την πρόεδρο του συλλόγου Γιούλη Φωστηροπούλου να απευθύνει χαιρετισμό και την ψυχολόγο Έμυ Μήτσιου Έμυ να αναφέρεται στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες εργαζόμενες.

Το σωματείο καθαριστριών εξέφρασε τις ευχαριστίες του στο πρόσωπο του δημάρχου που είναι πάντα δίπλα του και συμπεριέλαβε τις καθαρίστριες στο εκλογικό επίδομα (είναι από τους λίγους δήμους που το έδωσε αν όχι ο μοναδικός), ενώ πολλές φορές ο δήμος καλύπτει από ιδίους πόρους τις επιπλέον ώρες απασχόλησης. Επίσης, την στήριξή του στο έργο των καθαριστριών εξέφρασε ο κ. Καλαϊτζίδης.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69