tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βασιλόπιτα για τους εργαζομένους και διακονούντες κληρικούς και λαϊκούς της Μητρόπολης

Το μεσημέρι της Κυριακής, 31ης Δεκεμβρίου 2023, στο Μητροπολιτικό Μέγαρο της Βεροίας πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας για τους εργαζομένους και διακονούντες κληρικούς και λαϊκούς στα γραφεία, στο βιβλιοπωλείο και στον ραδιοφωνικό σταθμό της Μητροπόλεως.

Ο Μητροπολίτης ευλόγησε τη Βασιλόπιτα και εξέφρασε ευχαριστίες προς τους συνεργάτες του, με πρώτο τον Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ. Αθηναγόρα Μπίρδα, τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Αρχιμ. Δημήτριο Μπακλαγή και όλους τους κληρικούς και λαϊκούς, οι οποίοι εργάζονται νυχθημερόν και διακονούν σε καίριες και ευθυνοφόρες θέσεις της Ιεράς Μητροπόλεώς.

Ακόμη ανέφερε ότι το έτος που θα εισέλθουμε σε λίγες ώρες, το 2024, για την Αποστολική Μητρόπολη της Βεροίας αποτελεί μία χρονιά ορόσημο καθώς πρόκειται για ένα επετειακό έτος αφού συμπληρώνονται τριάντα χρόνια από την καθιέρωση των εκδηλώσεων των «Παυλείων».

Ο Μητροπολίτης συζήτησε με τους συνεργάτες του για το Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο που θα έχει ως θέμα: «Ο Απόστολος Παύλος και η λατρευτική ζωή» και τις ποικίλες δράσεις και εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των «Λ΄ Παυλείων» τον Ιούνιο του 2024.

Το 2024, εκτός από τη συμπλήρωση τριάντα ετών από την καθιέρωση των «Παυλείων» εορτάζει και τη συμπλήρωση τριάντα ετών (1994 – 2024) από την ενθρόνιση του ο Μητροπολίτης. 

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69