tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Την βασιλόπιτα έκοψε το ΚΕΜΑΕΔ

Την βασιλόπιτα έκοψε ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Φίλων  Κέντρου Μέριμνας Ατόμων  Ειδικών Δεξιοτήτων (ΚΕΜΑΕΔ) του Δήμου Βέροιας.

Η τελετή έγινε το πρωί της Πέμπτης, στον αύλειο χώρο του Κέντρου, στα Εβραϊκά Μνήματα, με τον Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων να ευλογεί τα παιδιά, τους εργαζόμενους και τους εθελοντές του Κέντρου για το νέο έτος και στη συνέχεια να κόβει την βασιλόπιτα.

Ως είθηστε ο Σεβασμιώτατος προσέφερε στην διευθύντρια του ΚΕΜΑΕΔ χρηματικό ποσό για την οικονομική ενίσχυση του Κέντρου. 

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, η περιφερειακή σύμβουλος Συρμούλα Τζήμα Τόπη και η εθελόντρια διευθύντρια του ΚΕΜΑΕΔ Μελίνα Μιχαηλίδου Δαμιανίδου.

Αναφορά έγινε στη σημαντική δωρεά που έκανε η Κατερίνα Πολιτίκου και η οικογένειά της στο ΚΕΜΑΕΔ, κι αφορά έναν εξωτερικό απινιδωτή. Μάλιστα πρόσφατα το προσωπικό του Κέντρου παρακολούθησε μαθήματα ΚΑΡΠΑ και θα μπορεί να παρέχει βοήθεια σε όποιον χρειαστεί.

Ατομικά βασιλοπιτάκια μοιράστικαν στους παρευρισκόμενους. Το φλουρί έτυχε η αντιπρόεδρος του Φιλοπτώχου Αδελφότητας Κυριών Βέροιας Ελισάβετ Κορδονίδου που πήρε ως δώρο ένα κρασί μαζί με ένα γούρι για το 2024. Στα βασιλοπιτάκια που μοιράστηκαν στα παιδιά του Κέντρου, το φλουρί έτυχε ο Τάσος Ιγνατίδης, που πήρε ως δώρο ένα ρολόι, προσφορά του κοσμηματοπωλείου του Μιχάλη Τρανίδη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της τοπικής αρχής, φίλοι, εθελοντές και επαγγελματίες του τόπου μας που υποστηρίζουν έμπρακτα το Κέντρο.

Διακρίναμε τους αντιδημάρχους Αλέξανδρο Τσαχουρίδη, Καλλίστρατο Γρηγοριάδη και Αθανάσιο Δέλλα, τους δημοτικούς συμβούλους Μιχάλη Χασιώτη, Λεωνίδα Ακριβόπουλο, Κώστα Σαμανίδη και Γιώργο Τσιλογιάννη, τον πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ Νίκο Τσαμήτρο, τον γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία Σάββα Τσιχλακίδη, την πρώην δήμαρχο Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, την πρόεδρο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ημαθίας Μαρίνα Ψωμιάδου, τον εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αστυνόμο Β’ Αθανάσιο Μελιόπουλο, την πρόεδρο και αντιπρόεδρο της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Κυριών Βέροιας Δέσποινα Τελάλογλου και Ελισάβετ Κορδονίδου, την Σοφία Καραμελίδου από την Διεύθυνση Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, τον πρόεδρο της πανελλήνιας ομοσπονδίας εργαζομένων ΔΕΥΑ Παύλο Δραγκόλα, την χοροδιδάσκαλο Μελίνα Παπαδοπούλου που εθελοντικά υποστηρίζει τις εκδηλώσεις των παιδιών του Κέντρου κ.α. 

Όσοι παραβρέθηκαν στην τελετή κεράστηκαν από τον πλούσιο  μπουφέ γλυκά κι αλμυρά εδέσματα, καθώς επίσης προμηθεύτηκαν το ημερολόγιο και το βιβλίο μαγειρικής του ΚΕΜΑΕΔ.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69