tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης έκοψε την βασιλόπιτα

Την Τρίτη 16 Ιανουαρίου στα γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, πραγματοποιήθηκε η κοπή της καθιερωμένης Βασιλόπιτας από τον Μητροπολίτη Βέροιας, Ναούσης και Καμπανίας Παντελεήμων.

Στο τέλος της τελετής ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε τη Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Ευθυμία Γώτη για την ευγενή πρόσκληση και ευχήθηκε τα δέοντα για το νέο έτος.

Παράλληλα απευθυνόμενος προς όσους διακονούν στη διεύθυνση και εν γένει στις σχολικές μονάδες της επαρχίας μας, επεσήμανε ότι στη σημερινή εποχή το έργο της εκπαιδεύσεως είναι ακόμη πιο δύσκολο, καθώς θα πρέπει να αντιμετωπιστούν τα νέα δεδομένα που κάποιοι προσπαθούν να επιβάλουν στην κοινωνία, επιχειρώντας να αλλοιώσουν την έννοια της οικογένειας με την παραδοσιακή μορφή της και να αναδείξουν νέα μοντέλα οικογένειας με αποτέλεσμα την αποδόμηση του ιερού αυτού θεσμού.

Τέλος, ευχήθηκε ο πολιούχος και προστάτης της Βεροίας, Όσιος Αντώνιος ο Νέος, ο οποίος εορτάζει αύριο, να ευλογεί το δύσκολο έργο που επιτελούν, ώστε να μεταφέρουν στους μαθητές και στις μαθήτριες αρετές και χριστιανικές αξίες που θα τους συνοδεύουν σε όλη τους τη ζωή.

Η Διευθύντρια με τη σειρά της ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για την παρουσία του και την ευλογία της νέας χρονιάς.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69