Μια γιορτή συμπερίληψης και αγάπης στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ Αγκαλιάζουμε
- Γράφτηκε από τον/την Αρθρογράφος
Την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2026, το ΚΔΑΠ Αγκαλιάζουμε στη Βέροια γέμισε ακόμη περισσότερα χαμόγελα, μουσική και θετική ενέργεια. Ο χώρος πλημμύρισε από χαρά με την ξεχωριστή επίσκεψη των φίλων από το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ «Χλόη» από τα Γιαννιτσά, στο πλαίσιο μιας δράσης συνύπαρξης που άφησε τις πιο όμορφες εντυπώσεις.

Η συνάντηση αυτή δεν ήταν απλώς μια τυπική επίσκεψη, αλλά μια αληθινή γιορτή αλληλεγγύης. Όλοι έγιναν μια μεγάλη παρέα, μοιράστηκαν στιγμές, εμπειρίες και συναισθήματα, αναδεικνύοντας τη δύναμη της επικοινωνίας μέσα από τα μάτια και τα χαμόγελα των παιδιών.
Η μουσική και ο χορός είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στη δράση, αποδεικνύοντας πως δεν γνωρίζουν σύνορα, παρά μόνο ρυθμό, έκφραση και αγάπη. Με κέφι και αυθορμητισμό, μικροί και μεγάλοι χόρεψαν με την ψυχή τους, δημιουργώντας αναμνήσεις που θα τους συνοδεύουν για καιρό.

Η ημέρα ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή υπέροχων δώρων και, κυρίως, με την ανταλλαγή ζεστών συναισθημάτων και ειλικρινών χαμόγελων. Το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Αγκαλιάζουμε εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στο ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ «Χλόη» για τις όμορφες στιγμές που μοιράστηκαν όλοι μαζί.
Τέτοιες δράσεις υπενθυμίζουν σε όλους ότι η συμπερίληψη, η συνεργασία και ο σεβασμός στη διαφορετικότητα αποτελούν τον δρόμο για έναν πιο όμορφο και ανθρώπινο κόσμο. Το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Αγκαλιάζουμε συνεχίζει να αγκαλιάζει τη ζωή — πάντα μαζί.















