tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το Glossomobil στο 6o Δημοτικό Σχολείο Νάουσας

Ένα πολύχρωμο αμάξι με μια ασυνήθιστη επιγραφή, με επιβαίνοντες δύο γλυκύτατους ανθρώπους, τον Αποστόλη και τη Βασιλική, επισκέφθηκε την Δευτέρα 7 Μαρτίου, το 6ο Δημοτικό Σχολείο Νάουσας, φέρνοντας μαζί του ολίγον από άρωμα Γερμανίας.

Το Glossomobil, λοιπόν, ένα βιωματικό πρόγραμμα επαφής των μαθητών με τη γερμανική γλώσσα και τον γερμανικό πολιτισμό, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της Γερμανικής Πρεσβείας σε συνεργασία με το Goethe Institut, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του σχολείου και έδωσε την ευκαιρία στους μαθητές και τις μαθήτριες της Ε’ τάξης που διδάσκονται τα Γερμανικά να “νιώσουν” τη γλώσσα, να την αγαπήσουν ακόμη περισσότερο, να τραγουδήσουν, να χορέψουν, να συναγωνιστούν, να παίξουν, να γελάσουν και να διασκεδάσουν μέσα από το κανάλι των γερμανικών, προσδίδοντας στο μάθημα μια νότα διαφορετική, γλυκιά και μελωδική.

Πόσο γρήγορα και ακούραστα αλήθεια μπορεί να επιτευχθεί η μάθηση όταν συνδυάζεται με τη χαρά και την ψυχαγωγία! Η δημιουργικότητα που συνεργάζεται με την έμπνευση και τον ενθουσιασμό για να μεταδώσει εγγραμματισμό και κουλτούρα αποτελεί έναν από τους πρωταρχικούς στόχους κάθε εκπαιδευτικού. Η μεγαλύτερη επιβράβευση δεν μπορεί παρά να είναι η ικανοποίηση.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69