tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γερμανικά: Νέα τμήματα Δια ζώσης προς απόκτηση πιστοποιητικού

Τα γερμανικά είναι κατά πληθυσμό: η δεύτερη ομιλούμενη μετά τα Ρωσικά (150 εκατομμύρια ομιλητές στην Ευρώπη) και η τρίτη διδασκόμενη γλώσσα (στην Ευρώπη) μετά τα Αγγλικά και τα Γαλλικά.

Πρόγραμμα κατάρτισης στη ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ γλώσσα

Το πρόγραμμα οδηγεί στην απόκτηση βεβαίωσης παρακολούθησης και δυνατότητα συμμετοχής σε εξετάσεις προς απόκτηση πιστοποιητικού (GOETHE/ ÖSD) αναγνωρισμένου ΔΙΕΘΝΩΣ, από ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ καθώς και τον ιδιωτικό τομέα.

Στόχος του προγράμματος είναι η εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας ώστε η χρήση της να γίνεται με ευκολία στη καθημερινότητα αλλά και στον εργασιακό χώρο.

Διαφοροποιήσου διαλέγοντας ένα από τα παρακάτω:

Προγράμματα σπουδών ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ:

Α1 (Αρχικό Επίπεδο), Α2 (Βασικό Επίπεδο)

Β1(Πρώτο Επίπεδο) , Β2 (Δεύτερο Επίπεδο / Lower)

C1 (Τρίτο Επίπεδο), C2 (Ανώτατο Επίπεδο / Proficiency)

Το πρόγραμμα αφορά όλους όσους επιθυμούν να γνωρίσουν τη γερμανική γλώσσα χωρίς να έχουν κάποιες βασικές γνώσεις. Είναι κατάλληλο για εφήβους από 14 ετών, αρχάριους, ενηλίκους και όσους ενδιαφέρονται για εκμάθηση της γερμαντικής γλώσσας. Επιπλέον, αφορά και όλους όσους κατά το παρελθόν έχουν αποκτήσει κάποιες βασικές γνώσεις της γερμανικής γλώσσας και είτε δεν έχουν αποκτήσει σχετικό πιστοποιητικό, είτε επιθυμούν να λάβουν πιστοποιητικό ανωτέρου επιπέδου. Όλοι μπορούν να λάβουν πτυχίο άμεσα για κάθε επίπεδο.

Δείτε τους πυλώνες επιβράβευσης και διεκδικείστε την έκπτωση σας.

Στα παραπάνω προγράμματα σπουδών θα λάβουν οι μαθητές μας:

1) Οργανωμένα μαθήματα σε τμήμα από έμπειρους καθηγητές.

2) Πρόσβαση σε ειδικευμένη πλατφόρμα τηλεκατάρτισης, στα πρότυπα πολλών Ελληνικών & ξένων πανεπιστημίων, για υποστήριξη και στο σπίτι. (Ασκήσεις, βιβλία, σημειώσεις, αρχεία ασκήσεων, για όλα τα προγράμματα σπουδών)

3) 12 (Δώδεκα) ώρες καθημερινή υποστήριξη εκτός μαθημάτων από τους καθηγητές, τη γραμματεία & τη διοίκηση της σχολής για απορίες ή οτιδήποτε άλλο.

4) Εξάσκηση στο κέντρο οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. 

5) ΔΩΡΟ όλα τα απαραίτητα βιβλία για την εκμάθηση της γλώσσας σε όλα τα επίπεδα από το κέντρο.

Οι εξετάσεις διεξάγονται σε όλη την Ελλάδα, δύο με τρεις φορές το χρόνο στα επίπεδα A1 ,A2, B1, B2, C1, C2 και στις τέσσερεις βασικές δεξιότητες που απαιτούνται σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο (reading, writing, listening, speaking).

Πραγματοποιούμε τακτικές ενάρξεις τμημάτων.Σας περιμένουμε στο χώρο μας να γνωριστούμε από κοντά και να συζητήσουμε για τις δικές σας ανάγκες. Μέχρι τότε, συμπληρώστε φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος  και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας. Κάντε την εγγραφή σας τώρα και επωφεληθείτε με εκπτώσεις μέχρι και 40%.

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education, www.easy-education.gr

Υπεύθυνος Σπουδών: Μουρτζίλας Γ. Νικόλαος
Εδώ τα βρίσκεις ΟΛΑ!!!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69