Τσακιρίδης

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Την 2η θέση σε πανελλήνιο διαγωνισμό κατέκτησε η ομάδα ρομποτικής SYNTHESIS II του 3ου ΓΕΛ Βέροιας

"Είμαστε για άλλη μια φορά στην ευχάριστη θέση να συγχαρούμε τους μαθητές της ομάδας SYNTHESIS II που εκπροσώπησαν το σχολείο μας σε έναν Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής και κέρδισαν την 2η θέση.

Η ομάδα AegeanRobotics του εργαστηρίου Τεχνητής Νοημοσύνης και Στήριξης Αποφάσεων του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, διοργάνωσε τον πανελλήνιο διαγωνισμό εκπαιδευτικής ρομποτικής 5th AegeanRobotics e-Competition 2021. Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 17 & 18 Απριλίου 2021.

Η ομάδα του 3ου ΓΕ.Λ. Βέροιας, με αρχηγό τον Χαντζαρίδη Κων/νο της Γ’ τάξης και τον Μιχαηλίδη Δημήτριο της Β΄τάξης και καθηγητές εμψυχωτές - υπεύθυνους, τη Δέσποινα Παυλίδου MSc, καθηγήτρια του 3oυ ΓΕΛ Βέροιας και τον συνεργάτη Δημήτριο Λύτσιο, καθηγητή του 4ου Γυμνασίου Βέροιας, έκανε δυναμική παρουσίαση ενώπιον μιας απαιτητικής επιτροπής καθηγητών από Πανεπιστήμια της Ελλάδας και συγκέντρωσε θετικά σχόλια και υψηλή βαθμολογία. Το ρομπότ τους μπορεί να παρέχει υπηρεσίες προς τους πολίτες και την πόλη γενικότερα και είναι μια πρόταση που μπορεί να τύχει ευρείας χρήσης από δήμους της χώρας.

Η ομάδα θα συμμετέχει σε δύο ακόμη μεγάλες διοργανώσεις ρομποτικής όπου θα προωθήσει την ιδέα της. Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και στον αρχηγό της ομάδας, Χαντζαρίδη Κων/νο καλή επιτυχία στις εξετάσεις και μια θέση στην σχολή που επιθυμεί", αναφέρει η Διευθύντρια του σχολείου, Αναστασία Καρακώστα.

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ΝΑΝΤΣΗ ΑΘΗΝΑ, Ψυχολόγος

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69