tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

2ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας: Συμμετοχή στη διημερίδα: “1821-200 χρόνια μετά…”

Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή σχολείων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Ημαθίας (πρώτη ημέρα) και ιστορικών (δεύτερη ημέρα) πραγματοποιήθηκε στις 17 και 18 Απριλίου η διημερίδα: “1821-200 χρόνια μετά….” για τον εορτασμό των 200 χρόνων από το 1821 που διοργάνωσαν οι Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας σε συνεργασία με τους Δήμους Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας και το 3ο Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕΚΕΣ) Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο σύλλογος διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας συγχαίρει τις μαθήτριες της Γ΄ τάξης: Βέργου Ελένη, Δεληδημήτρη Σοφία, Κασσέρη Θεοδώρα, Τραϊανοπούλου Κωνσταντίνα και Τριανταφυλλοπούλου Κωνσταντίνα για τη συμμετοχή τους με την εργασία:
“Κρυφά το λένε τα πουλιά. Η επανάσταση μέσα από το δημοτικό τραγούδι”.

Οι μαθήτριες με την υπεύθυνη καθηγήτρια, Αγγέλη Ελένη συνεργάστηκαν εξ αποστάσεως και μελετώντας τα δημοτικά τραγούδια (ιστορικά και κλέφτικα) παρουσίασαν πολυτροπικά τα γεγονότα-σταθμούς της επανάστασης με εστίαση στην τοπική ιστορία. Θερμές ευχαριστίες στην πληροφορικό του σχολείου μας κ. Ζυγομάνη Δόμνα για την τεχνική υποστήριξη την ημέρα της προβολής.

Συλλυπητήριο μήνυμα

"Ως εκπαιδευτική οικογένεια του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στη συνάδελφο Δέσποινα Σάρρα και στην οικογένειά της, για την απώλεια του πολυαγαπημένου τους  Δημήτρη Μούρνου. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να απαλύνει τον πόνο της αγαπημένης του οικογένειας.

Στη μνήμη του καταθέτουμε, αντί στεφάνου, το ποσό των 50 ευρώ, στα Παιδιά της Άνοιξης"

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69