tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Για ποιό λόγο να επισκεφθείτε τα ΚΔΒΜ Easy Education

Ο καθένας μας  πρέπει να υποστηρίζει και να φροντίζει για την παραγωγικότητα του. Είτε είναι μαθητής είτε εργαζόμενος είτε στη διαδικασία ανεύρεσης μόνιμης θέσης εργασίας.

Η παραγωγικότητα  πάντα, είναι αυτή που διαφοροποιεί την ικανότητα ανάπτυξης και επιτυχίας σε όλους τους τομείς που μπορεί να επιτύχει ο καθένας μας (στο σχολείο, στην εργασία κτλ). Μόνο ένας τρόπος υπάρχει να αποκτηθεί η παραγωγικότητα, μέσο της απόκτησης δεξιοτήτων και δεξιότητες κατακτά κάποιος ΜΟΝΟ μέσο της κατάρτισης.

Πολύ απλά το τρίπτυχο είναι: 1) ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ = 2) ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ = 3) ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ.

Δουλειά μας οπότε είναι, το πρώτο βήμα για την επιτυχία, να υποστηριχθεί με συνέπεια και σεβασμό. Σκοπός μας είναι κάθε ένα πρόγραμμα σπουδών που επιλέγει ο εκάστοτε μαθητής πραγματικά να του αποδίδει και μία δεξιότητα ώστε να την μετατρέπει ο καθένας μας με το τρόπο του σε παραγωγικότητα εν’ τέλει.

Από που πρέπει να ξεκινήσω την κατάρτισή μου;

Οι  προτάσεις μας:

Η βασικότερη δεξιότητά όλων η παρακολούθηση του προγράμματος σπουδών πληροφορικής του επιπέδου standard με απώτερο στόχο να ολοκληρώσουμε και το επίπεδο proficiency της πληροφορικής (δε μπορούμε να ανταπεξέλθουμε πουθενά πλέον αν δεν μπορούμε να διαχειριστούμε επαγγελματικά έγγραφα ή υπολογιστικά φύλλα ή μια βάση δεδομένων, βλέπε ένα πελατολόγιο ή την πολυσυζητημένη ηλεκτρονική διακυβέρνηση κτλ)

Βασικότατη δεξιότητα επίσης είναι και η καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

Τα δύο παραπάνω προγράμματα σπουδών αποτελούν την «αλφαβήτα» όλων των δεξιοτήτων.

Επιπλέον είναι θεμιτότατο κάποιος να αναπτύξει και ειδικευμένες δεξιότητες  παρακολουθώντας τα αντίστοιχα προγράμματα σπουδών (πχ Λογιστικής  ή Γραφιστικής κα) ώστε να είναι ανταγωνιστικότερος, ειδικά στην αγορά εργασίας μιας και θα μπορεί να ανταποκριθεί ευκολότερα σε παραπάνω από μία θέση ευθύνης.

Επισκεφθείτε μας, για να μπορέσουμε γνωρίζοντας σας, να σας προτείνουμε ένα ή περισσότερα από τα 50 προγράμματα σπουδών μας με μοναδικό σκοπό ο καθένας να αποκτήσει τη δική του μοναδική ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ.

Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ. ΒΡΕΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ!!!

Βέροια, Εληάς 1 & Κεντρικής 5, 1ος όροφος

www.easy-education.gr

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ: 2331070102, 2331022004, 231111016 

Υπεύθυνος Σπουδών

Μουρτζίλας Νικόλαος

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69