tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ξεκίνησαν τα εκπαιδευτικά προγράμματα στο Κέντρο Βιομηχανικής Κληρονομιάς ΕΡΙΑ του Δήμου Νάουσας

Ξεκίνησε να υλοποιείται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Μπλεγμένοι στη νήματα της ιστορίας» που υλοποιεί ο Δήμος Νάουσας αρχικά για μαθητές και μαθήτριες της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων των Δημοτικών Σχολείων στην έκθεση «Ιστορίας Νήματα: Η βιομηχανία της κλωστοϋφαντουργίας στη Νάουσα» στο Κέντρο Βιομηχανικής Κληρονομιάς Νάουσας – ΕΡΙΑ.

Οι εφαρμογές θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια της φετινής σχολικής χρονιάς 2021-2022 με την επιμέλεια των μουσειολόγων  - μουσειοπαιδαγωγών, Βάλιας Αμοιρίδου και Γιώργου Αδαμίδη.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα πραγματοποιούνται σε καθορισμένες ημερομηνίες με την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών μέτρων προστασίας για τη νόσο Covid-19, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Παράλληλα, συνεχίζονται και οι σχολικές επισκέψεις τις ώρες λειτουργίας της έκθεσης 09:00-14:00, κατόπιν ραντεβού.

Η είσοδος για μαθητές και συνοδούς εκπαιδευτικούς είναι ελεύθερη. Πληροφορίες-δηλώσεις συμμετοχής στη γραμματεία του Κέντρου Βιομηχανικής Κληρονομιάς Νάουσας-ΕΡΙΑ στο τηλ.: 23320 25495, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Οι δράσεις πραγματοποιούνται με την οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69