tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ολοκληρώθηκε διήμερο των επιμορφωτικών συναντήσεων για εκπαιδευτικούς

Την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021 ολοκληρώθηκε το διήμερο των επιμορφωτικών συναντήσεων που συνδιοργάνωσαν το Veria Tech Lab της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας και ο Γεώργιος Μακαρατζής Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ70 του 3ου ΠΕΚΕΣ Κεντρικής Μακεδονίας. Αντικείμενο των επιμορφωτικών συναντήσεων ήταν η υποστήριξη των εκπαιδευτικών που διδάσκουν στα Εργαστήρια Δεξιοτήτων τη θεματική ενότητα «STEM – Εκπαιδευτική Ρομποτική».

Οι επιμορφωτικές συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν εντός του εργασιακού ωραρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης. Σε αυτές συμμετείχαν είκοσι εκπαιδευτικοί δημοτικών σχολείων Βέροιας, Διαβατού-Μέσης, Ράχης-Τριποτάμου, Ριζωμάτων-Δασκίου και Σταυρού τηρώντας πιστά τα μέτρα προστασίας από την Covid-19.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν δυο επιμορφωτικές συναντήσεις. Στην πρώτη συμμετείχαν εκπαιδευτικοί που διδάσκουν στην Β΄, Γ΄ και Δ΄ τάξη. Στη συνάντηση αυτή παρουσιάστηκε το εκπαιδευτικό πακέτο LEGO WEDO 2.0 . Στη  δεύτερη συνάντηση συμμετείχαν εκπαιδευτικοί που διδάσκουν στην Ε΄ και ΣΤ΄ τάξη. Στη συνάντηση παρουσιάστηκε το εκπαιδευτικό πακέτο LEGO MINDSTORMS EV3.

Ευχαριστούμε θερμά τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας  για την άρτια οργάνωση των επιμορφωτικών συναντήσεων και την εποικοδομητική παρουσίαση των εκπαιδευτικών πακέτων, και ιδιαίτερα τους/τις εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στις επιμορφωτικές συναντήσεις.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69