tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ολοκλήρωση της δράσης «Ρομποτική και STEAM στα σχολεία» στο 5ο Δημοτικό σχολείο Βέροιας (φωτογραφίες)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση «Ρομποτική και STEAM στα σχολεία» στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας.

Σε μια όμορφη τελετή λήξης οι συμμετέχοντες μαθητές βραβεύθηκαν παραλαμβάνοντας δίπλωμα συμμετοχής και ένα μπρελόκ Lego. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους καθώς επίσης βράβευσαν τα παιδιά η Αντιδήμαρχος Παιδείας Κα Τζήμα Συρμούλα και ο πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων του Δήμου μας Κος Μπιλέκας Γιώργος.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν κάποια από τα έργα τους σε γονείς και κοινό με πολλή θετική διάθεση. Η Διεύθυνση του σχολείου και ο Σύλλογος Γονέων φρόντισαν με αυτή την όμορφη εκδήλωση να τιμήσουν τα παιδιά για τα επιτεύγματά τους.

Η δράση «Ρομποτική και STEAM στα σχολεία» πραγματοποιείται με τη στήριξη της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και της Αντιδημαρχίας Παιδείας. Υλοποιείται από την Ακαδημία Τεχνολογίας και Ρομποτικής της ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό HERO (Hellenic Educational Robotics Organization). Σκοπό έχει να φέρει την εκπαιδευτική Ρομποτική στα σχολεία και να δώσει την ευκαιρία σε όσο περισσότερους μαθητές να γνωρίσουν τα οφέλη του STEAM μέσα από την εκπαιδευτική ρομποτική, να κινητοποιήσει τη δημιουργικότητα των μαθητών και να αναπτύξει σε αυτούς ψηφιακές δεξιότητες του μέλλοντος.

Η δράση θα συνεχιστεί τη νέα σχολική χρονιά με τη συμμετοχή και άλλων σχολείων.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69